Beoordelingen van Oase Hoogkerk

Recente recensies

5.0
Jh
gisteren

Eten was weer top

Jack
gisteren

Prima pizza's !

Pascal aalders
gisteren
HGK
21 januari 2022

Helemaal goed.

Reactie van Oase

Beste klant, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Hoogkerker
19 januari 2022

Het was er vrij snel en dat beviel mij wel. Eten was ook wel te doen! Mvg

Reactie van Oase

Beste klant, fijn dat het u goed beviel. Met vriendelijke groet, Team Oase

Wilfred
17 januari 2022
Reactie van Oase

Beste Wilfred, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

Ferwerda
16 januari 2022

2x kapsalon besteld was erg lekker en nog goed heet,vlees was heerlijk. Vriendelijke bezorger. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oase

Beste Ferwerda, Bedankt voor uw mooie recensie. Fijn om te horen dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Oase

Marjo
16 januari 2022

Was weer super. Kan niet beter. Ga zo door.

Reactie van Oase

Beste Marjo, Bedankt voor uw mooie recensie. Fijn om te horen dat het weer goed was. Met vriendelijke groet Team Oase

Marjo
15 januari 2022

Zeer vriendelijk personeel en top kwaliteit van de pizza’s m. Zeer tevreden

Reactie van Oase

Beste Marjo, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent, wij hopen dat dit in de toekomst zo blijft! Met vriendelijke groet, Team Oase

Fred
14 januari 2022

Was niet erg warm deze keer.

Reactie van Oase

Beste Fred, Wat jammer om dat te horen! Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase

Muller
10 januari 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd.

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Wij zijn blij om dat te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
8 januari 2022

Weer heel, heel lekker en bezorging op gevraagde tijd.

Reactie van Oase

Beste klant, Wij zijn blij om dat te horen, wij hopen dat u in de toekomst tevreden blijft! Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
3 januari 2022
Reactie van Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Hei
3 januari 2022

Zeer vriendelijk personeel, lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding! Al vaker hier besteld, vlotte bezorging en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

bos
1 januari 2021

alles was nat door gelekt omdat de doos voor de deur uit de handen van de bezorger viel was hier niet blij mee

Reactie van Oase

Beste klant, Wat vervelend om dat te horen! Wij hopen dat u ons de volgende keer gelijk opbelt wanneer er iets fout gegaan is, zodat wij meteen actie kunnen ondernemen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ja.F.van Voorn
31 december 2021

De bezorging was 45 minuten te laat , ook na bellen werd gezegt over 15 minuten maar dat was een halfuur,dit verwacht je niet na een vroegtijdige bestelling

Reactie van Oase

Beste klant, Wat jammer om dat te horen. Door de drukte kan de bezorging soms wat langer duren, wij doen ons best om dit niet nog een keer te laten gebeuren! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jacqueline
31 december 2021

Helemaal super! En altijd lekker!!!

Reactie van Oase

Beste Jacqueline, We willen u bedanken voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

De vries
30 december 2021

Had er ui bij besteld niet gekregen. Gtatis blikje drinken ook niet gekregen

Reactie van Oase

Beste klant, Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet compleet was. Wij gaan ervoor zorgen dat dit niet vaker gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
27 december 2021

De spareribs waren weer voortreffelijk. de bezorger was een half uur later dan gevraagd.

Reactie van Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het eten naar smaak was. Wij gaan ons best doen om het eten de volgende keer op tijd bij u te krijgen! Met vriendelijke groet, Team Oase

Vd Laan
25 december 2021

Alles was prima alleen miste ik het broodje bij de shoarma schotel... Bleek dat je die apart moest bestellen

Reactie van Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles prima was. Ja dat klopt , bij de shoarma schotel krijgt u alleen aardappelschijfjes of frietjes, salade en een sausje. nog fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet, Team Oase

Marjo
25 december 2021

Heerlijke pizza gegeten. Mooi op tijd bezorgt. Echt heel tevreden.

Reactie van Oase

Beste Marjo, Bedankt voor uw review, wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Monica
24 december 2021

Dit keer zijn ze de saus en salade vergeten. Jammer

Reactie van Oase

Beste Monica Wat jammer om te horen dat er wat mis is gegaan. Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker gaat gebeuren. Met vriendelijke groet Team Oase

Christa
24 december 2021

Het eten was heerlijk, maar de bestelling een dik halfuur te vroeg! Dat was niet handig, want we waren niet compleet. Dus moest het eten een halfnuur wachten en afkoelen…

Reactie van Oase

Beste Christa, het is fijn om te horen dat het eten lekker heeft gesmaakt. Het spijt ons dat het eten te vroeg is gekomen en dat daarom jullie een half uur moesten wachten. Wij gaan er de volgende keer opletten om dit te voorkomen. Met vriendelijke groet Team Oase

Daniëlle Dirks
22 december 2021

Het blikje drinken miste en de pasta bolognaise is wel erg pittig. Bestelling was er snel en warm complimenten

Reactie van Oase

Beste Daniëlle, Wat jammer om te horen dat er wat mis is gegaan. Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Arjan
20 december 2021

Heerlijk eten!

Reactie van Oase

Beste Arjan, Wat fijn om dat te horen! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Naomi Monsanto
19 december 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Oase

Beste Naomi, Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jay
19 december 2021

Bij de bestelling enkele punten doorgegeven ivm allergieën en hier is uitstekend rekening mee gehouden. De bestelling werd rond het aangegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed bereid, zag er goed uit en smaakte ook zeker goed. Oase heeft wederom een geweldige bestelling afgeleverd!

Reactie van Oase

Beste Jay, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

HGK
19 december 2021

Altijd lekker. Snelle bezorging. Dik in orde.

Reactie van Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hoetjer
19 december 2021

Volgens ons is er een nieuwe kok. Geweldige pizza hebben wij gegeten. Ga vooral zo door

Reactie van Oase

Beste klant, bedankt voor uw mooie recensie. We proberen altijd goede kwaliteit te leveren. Met vriendelijke groet Team Oase.

Dyan
17 december 2021

Was weer top!

Reactie van Oase

Beste Dyan, Bedankt voor uw review, wij zijn blij om dat te horen! Met vriendelijke groet, Team oase

Jacqueline
17 december 2021

Altijd super! Kapsalon is heeeeeerlijk en bezorging snel en vakkundig.

Reactie van Oase

Beste Jacqueline, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

De vries
16 december 2021

Wederom heerlijk gegeten

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw review, wij hopen dat u altijd tevreden blijft! Met vriendelijke groet, Team Oase

Sietske
12 december 2021
Reactie van Oase

Beste Sietske, Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Oase

Eddy
11 december 2021

Lekker gegeten. Snel gebracht.

Reactie van Oase

Beste Eddy, Bedankt voor u mooie recensie! We hopen dat u in de toekomst blijft genieten. Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
5 december 2021
Reactie van Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Oase

Esther Top
4 december 2021
Reactie van Oase

Beste Esther, Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Oase

jannie vd weide
4 december 2021

wel wat te laat maar verder prima

Reactie van Oase

Beste Jannie, Bedankt voor uw feedback! Door de drukte kan het bezorgen helaas wat langer duren. Wij gaan ons best doen omdat de volgende keer te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Sietske
4 december 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Oase

Beste Sietske, Bedankt voor uw recensie, dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase

Fam
4 december 2021

Goede prijs, op tijd bezorgd en bovenal erg lekker!!!

Reactie van Oase

Beste klant, Wat fijn om dat te horen! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

de Vrirs
4 december 2021

Uitstekende kwaliteit Keurig verpakt Goed van temperatuur Vriendelijke bezorger Voor herhaling vatbaarder

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie, wij zijn blij dat u heeft genoten! Met vriendelijke groet, Team Oase

Hans
3 december 2021
Reactie van Oase

Beste Hans, Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Oase

Henk
28 november 2021
Reactie van Oase

Beste Henk, Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Oase

Oostra
28 november 2021

Het was weer heerlijk

Reactie van Oase

Beste klant, heel erg bedankt voor uw review. Fijn dat het heerlijk heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Oase.

Diana Akkerman
26 november 2021

Heerlijk en met veel zorg ingepakt en bezorgd was super lekker

Reactie van Oase

Beste Diana, bedankt voor uw mooie review, wij zijn blij om dat te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
25 november 2021

Pizza was weer erg lekker en bezorgd op de gevraagde tijd.

Reactie van Oase

Beste Nico en Jannie, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

He
25 november 2021

Heerlijk!! Beide pizza's waren zalig !!

Reactie van Oase

Beste klant, wat fijn om te horen! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Erik
24 november 2021

Bestelling was veel later gaan de aangegeven tijd in de mail, ruim 1,5 uur moeten wachten

Reactie van Oase

Beste Erik, vanwege drukte heeft het lang geduurd. Excuus voor het ongemak. Wij proberen het de volgende keer sneller te bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
24 november 2021

prima

Reactie van Oase

Beste Auke, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

aviswat
23 november 2021
Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Oase

de vries
22 november 2021

heerlijke broodjes shoarma

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie review, wij waarderen dat enorm! Met vriendelijke groet, Team Oase

Anoniem
21 november 2021

Ik had de pizza wel iets warmer verwacht hij was lauw terwijl oase om de hoek zit.

Reactie van Oase

Beste klant, Wat jammer om dat te horen, Wij gaan er voor zorgen dat dit niet meer gebeurd! Met vriendelijke groet, Team Oase

Usiena
19 november 2021

Wat je ook besteld, wij hebben natuurlijk onze favorieten, het is altijd lekker, goed gevuld en megasnel bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers 👌👍👍👍

Reactie van Oase

Beste Usiena, Wat mooi om dat te horen! Bedankt voor uw review, wij hopen dat u blijft genieten van onze gerechten. Met vriendelijke groet, Team Oase

J. Oldenburger
18 november 2021

Het is jammer dat als je specifiek in de app aangeeft dat je een kapsalon wilt hebben met doner kebab dat je dan kip krijgt. En dat was de vorige keer net zo. Als er geen keus is geef dan in de app aan dat er alleen kapsalon met kip is.

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor uw review, maar onze doner is gemaakt van kip. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Oase

Kranenburg
18 november 2021

Was heerlijk. Tot de volgende keer

Reactie van Oase

Beste klant, Bedankt voor de review, en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oase

Meinder
18 november 2021

Lekker eten warm en optijd bezorgd

Reactie van Oase

Beste Meinder, Wij zijn blij om dat te horen! bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Anoniem
17 november 2021

Oasis kapsalon is de lekkerste die er is.

Reactie van Oase

Beste klant, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Rick
17 november 2021

Lekkerste spairribs van groniningen.

Reactie van Oase

Hoi Rick, Bedankt dit mooie compliment! Wij hopen dat jij blijft genieten van onze spareribs. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
13 november 2021

De spareribs waren weer heerlijk. We hebben er van genoten. Bezorging precies op gevraagde tijd. 2 bakjes knoflooksaus, terwijl we gevraagd hadden dit er niet bij te doen.

Reactie van Oase

Hallo Nico en Jannie, Heel erg bedankt voor deze complimenten. Wij gaan de volgende keer beter opletten met de sausjes, maar extra knoflook is nooit verkeerd toch? ;) Met vriendelijke groet, Team Oase

Wim
13 november 2021

Bezorgd binnen 15 minuten naar bestelling. Het kan dus wel.

Reactie van Oase

Hoi Wim, Bedankt voor uw review, ons doel is om altijd alles op tijd klaar te hebben. Met vriendelijke groet, Team Oase

Melle Slagter
12 november 2021

Geen verbetering punten

Piotr
11 november 2021
De vries
10 november 2021

Heerlijke pizzas

Piet Lange Diek
8 november 2021
Sietske
5 november 2021

De 2 pizza's waren heerlijk en heet ! Vriendelijke bezorger.. altijd vrolijk, weer of geen weer !

Pieter averes
5 november 2021

Een verbeterpunt zou zijn iets minder kruiden op patat/aardappelen. Voor de rest heerlijk

Arjan
4 november 2021

Was top!!!!

Bianca Timmer
3 november 2021

Perfect op tijd en heerlijke pizza met een heerlijke zachte korst!

Arina de wilde
30 oktober 2021

Pizza's smaakten prima, goed op temperatuur en vlot geleverd. Alleen had ik als extra topping kappertjes gevraagd (stond ook op de bon) maar deze zaten er niet op, beetje jammer.

jan Zantingh
30 oktober 2021

prima

Dave
27 oktober 2021

Lekkere gerechten. Snelle bezorging en aardige bezorger.

Marjo Hoetjer
23 oktober 2021

Prima service. Pizza was lekker en op tijd bezorgd. Super.

a viswat
23 oktober 2021

deze keer zeer goed

Hans
22 oktober 2021

Pizza,s goed , pasta wat minder

Paul
21 oktober 2021

Heerlijke pizza's weer. Volgende keer weer.

Arjan
20 oktober 2021

Eten was prima.

Jan van der Velde
17 oktober 2021

Keurig op tijd, heet, lekker en meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
16 oktober 2021

Goed gevulde pizza. Niet extreem zout.

Nico en Jannie.
16 oktober 2021

Weer een lekkere pizza. Flink warm en op afgesproken tijd bezorgd.

Hgk
15 oktober 2021

Perfect !

Antje
14 oktober 2021

De bezorging was bijzonder vlot. De smaak van de bestelde pizza's was goed. Helaas waren de bodems erg donker. Misschien het vuur te hoog opgezet?

J Th Benniks
10 oktober 2021

Snelle levering goede pizza. Alleen iets te koud. Verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
10 oktober 2021

Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
9 oktober 2021

Eten was goed en erg lekker

job huberts
9 oktober 2021
Pas
7 oktober 2021

Weer geen salade

Diana
4 oktober 2021

prima bezorgen op de afgesproken tijd, en het eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HGK
3 oktober 2021

Eten zoals altijd goed. Wéér de extra saus vergeten. Jammer.

Kaspers
30 september 2021

Het eten was heerlijk.

Bart
30 september 2021

Het eten is goed alleen meer dan een uur wachten op je eten dat is dan wel wer jammer. En wat ook lekker zou zijn want dat heb je hier niet echte broodjes doner

Jeffrey
27 september 2021

De maaltijd zelf was zoals altijd voortreffelijk. Echter had ik extra knoflooksaus besteld en betaald, welke niet was geleverd. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en het begint nu wel te irriteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HGK
27 september 2021

Eten is altijd goed, en het lijkt wel of er een betere controle op de bestellingen is. Alle sausjes erbij. Tandenstokers. Vochtige doekjes. prima gegeten weer 👍🏽👍🏽

Sietske
26 september 2021

Lekker, zoals als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan en Rick
26 september 2021

Het waren wederom weer heerlijke pizza's

Van vliet
25 september 2021
Nico en Jannie.
24 september 2021

Weer een heerlijke pizza en op de gevraagde tijd bezorgd.

viswat
24 september 2021

dit is nu de 3e maal dat het bijna koud word bezorgt ,wel opgegeten maar lauw en oplaadstation koud

Andre
21 september 2021
A.T.
17 september 2021
Henriette
17 september 2021

Normaal gesproken krijgen we altijd nog een bakje gorgonzolasaus bij de ‘scaloppa gorgonzola’. Helaas zat die er nu niet bij. Alleen nu iets over het vlees. Maar verder weer heerlijk gegeten zoals altijd.

Ketellapper
16 september 2021

De bodem van de pizza was zwart.

Welmers
16 september 2021

Bestelling was op afgesproken tijdstip , echter eten was lauw .

André
15 september 2021

Het eten was heerlijk

Anita Koopmans
15 september 2021

heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nes
13 september 2021

De bestelling werd incompleet geleverd. Extra bestelde sausjes en grote salade ontbraken. Ik nam telefonisch contact op en men zou het alsnog brengen, na 20 minuten was het er nog niet en belde ik weer. Het duurde uiteindelijk een half uur. We zijn maar gaan eten want anders werd het koud. De meneer die het nabracht vroeg zich nog af waarom we niks hoefden te betalen, ik had bij de bestelling online reeds betaald en ook fooi erbij gedaan en dat wist hij blijkbaar niet. We kregen wel een extra blikje frisdrank bij de vergeten zaken. Jammer dat het zo ging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

auke
8 september 2021

smaak perfect precies op tijd 5 sterren

Sietske
6 september 2021
Usiena
4 september 2021

Altijd perfect, wat ik ook bestel. Bezorgers zijn altijd heel vriendelijk. Inmiddels wel een vaste klant.

andree veenstra
4 september 2021

Pita broodje was keihard. verder alles oké

Jos
3 september 2021

Pizza was lekker goed gevuld en warm. Bezorger was netjes beleefd en keurig op tijd . Weekend is goed begonnen.

Erik
3 september 2021

Prima eten en bezorging

S. Addens
1 september 2021

Verwachting van bezorgen was 1 uur. Het werd bezorgd in 30 min. Super warm en heerlijk!!!

Nienhuis
29 augustus 2021

Bestelling was keurig op tijd klaar! Capricciosa speciale was voortreffelijk! Helaas was van de pizza met olijven de bodem wat zwart en smaakte ook wat branderig. Dat vond mijn dochter niet zo leuk. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
29 augustus 2021
Hans van Voorn
29 augustus 2021

Het waren 2 smaakvolle pizza,s , de temperatuur was goed en een goede bezorging

Timmer
28 augustus 2021
Angela
27 augustus 2021

Eten was heerlijk, niks op aan te merken! Enige minpuntje vonden we dat we om half 4 besteld hadden voor 17.00u en dat we het rond 18.00u kregen. Dit was trouwens wel gelijk via de mail gecommuniceerd, dus dat was dan wel weer fijn en goed!

André
25 augustus 2021

Helaas was de pasta nog erg vochtig volgens mij te kort in de oven geweest . De Turkse tosti was heerlijk en de pizza ook . De pasta niet op gegeten.

a viswat
24 augustus 2021
Jan
24 augustus 2021

Wij zijn geschrokken van het bezorgbedrag. Gratis vanaf 35 euro. Helaas krijgt de bezorger nu geen fooi meer van ons.

Nico en Jannie.
21 augustus 2021

De spareribs waren weer heeerlijk.

Yf
20 augustus 2021

Nog steeds warm bij bezorging. Vriendelijke bezorger. Namen tijdig contact op bij vertraging van geplande bezorg tijd. Goed belegd (niet teveel en niet te weinig).

Hoogkerker
20 augustus 2021

Zoals altijd erg goed!! Lekker gegeten weer.

Henk
15 augustus 2021
Fred
15 augustus 2021

Van de week 3 maal besteld. Het puntenspaartegoed blijft op 1 staan. Verbetering op dat punt mogelijk.

Arjan
14 augustus 2021

Eten was top en mooi op tijd bezorgd.

Paul
11 augustus 2021

Heerlijke pizza`s en rijk belegd. Temperatuur was prima bij thuiskomst en voor herhaling vatbaar. Leuk nieuw draagtasje.

L.
5 augustus 2021

Pizza calzone is sinds de nieuwe eigenaren kleiner en ik mis de kaasvulling in de rand maar prijs is t zelfde. Pizza's margeritha waren goed. Mixed grill is 2x (kip)shoarma en 1x een lapje vlees. Niet echt mixed grill waardig.

Erwin Broersma
4 augustus 2021

Prima pizza. Mag iets groter met meer beleg. Wel handig om nummers op de doos te zetten bij meerdere pizza's.

auke
1 augustus 2021

prima smaak en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuring
31 juli 2021

Altijd goed en super snel bezorgd

j. winters
31 juli 2021

eten was prima jammer dat het blikje drinken er niet bij was

s.j. de vries
30 juli 2021

alles was goed

Huizingh
29 juli 2021

Zoals als altijd heerlijk. 1 minpuntje, er zat weinig döner op de kapsalon

job huberts
25 juli 2021

Duurt altijd wat lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan Zantingh
25 juli 2021

top

Nico en Jannie.
24 juli 2021

Weer heerlijke pizza. Ook nog goed warm, bezorger kwam op de fiets.

Sietske
24 juli 2021

2 pizza's ..lekker zoals altijd !

auke
21 juli 2021

prima 30 minuten sneller als verwachting

Stefan
17 juli 2021

Prima pizza's en snel bezorgd

De vries
15 juli 2021

Lekker patat mag wat knapperiger

Belinda
14 juli 2021

Vele malen beter als vorige (eigenaren) alleen miste het blikje cola die ons beloofd was 😂😂😂 verder goed en lekker warm

Erwin
13 juli 2021

Lekkere pizza, niet meer zo vet als vroeger! Voorgesneden is een pluspunt. Beleg mag wel iets meer. Vroeger kon ik hem niet op maar nu kon er nog wel een pizzapuntje erbij. Bezorging sneller als aangegeven.

Deb
11 juli 2021

Dat ze wel moeten kijken wat ze lever zat kleine salade bij terwel er een grote bij hoort te zitten en zat geen colla blikje bij dus bestelling was niet helemaal compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan Zantingh
11 juli 2021

Zoals altijd, uitstekend

S
5 juli 2021
Richard
2 juli 2021

Prima eten, pizza gesneden, op tijd bezorgd, tevreden.

Wietse
1 juli 2021

Super snelle bezorging en erg lekker!

Miranda
28 juni 2021

Heerlijk en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

viswat
27 juni 2021

zeer goede kwaliteit

Oostra
27 juni 2021
Hgk bewoner
26 juni 2021

Snelle bezorging. Aardige bezorger. Lekker warm eten.

Jolanda
25 juni 2021

We hebben in het verleden wel eens heel lang moeten wachten op een bestelling, maar deze keer kwam de bestelling een kwartier eerder dan in eerste instantie gezegd werd.( We hadden gevraagd zo snel mogelijk te bezorgen) Helemaal top! Mixed grill was weer lekker!

Emiel
24 juni 2021
ok
23 juni 2021
Anoniem
20 juni 2021

Pizza was goed belegd, snelle bezorging. Bestelling was al bezorgd voor de verwachte bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoi
19 juni 2021

Eten was goed warm en smakelijk. We hebben genoten

HGK
19 juni 2021

Gisteren 2x grote shoarma en een pizza gehad. Eten was zoals altijd goed, maar de extra's waren er wéér niet bij. (saus) gelijk gebeld, en ze zouden het gelijk komen brengen. Het is nu een dag later, ze moeten nog komen. Jammer. Gebeurt vaker. Bestelbonnen worden niet goed gelezen. Gr HGK

ok
16 juni 2021

heerlijke pizza

Sietske
14 juni 2021

Prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
13 juni 2021

Vriendelijke bezorger, Eten was echt super lekker Wel twee keer de salade vergeten bij de super shoarma dat is wel jammer Zaterdag is een drukke dag, voor ons geen probleem om even extra te wachten, graag worden we wel gebeld om ons op de hoogte te houden. Heb nu zelf gebeld, waren ons vergeten. Eten was wel heel lekker!

Oostra
12 juni 2021

Het eten was heerlijk alleen jammer dat het 45min te laat kwam

Harry
12 juni 2021
Oostra
3 juni 2021
Nico Vredevoogd
3 juni 2021

De pizza was weer heerlijk en nog flink warm. Bezorger was er op gevraagde tijd. Zijn blij met Oase in Hoogkerk.

Harrie
30 mei 2021

salade niet meegeleverd wat wel bij menu hoort zoals dat vermeld wordt op menukaart. bel je hierover wordt telefoon op de haak gegooid. gemiste kans om nieuwe klanten te krijgen dat was dus eenmalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietske
29 mei 2021
Lammert mulder
29 mei 2021

Kwam bijna drie kwartier te later dan was gemeld

H. de Wit
25 mei 2021
Anoniem
23 mei 2021
Jan Zantingh
23 mei 2021

Super

Oostra
23 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Doornbos
22 mei 2021

Totaal niet gewend van oase. Bezorger belt en vraagt of adres wel goed is. Ons adres bestaat zo wel in Groningen als in westerkwartier. Adres duidelijk vermeld en ook al veel vaker besteld bij oase. Bezorger stond dus in Groningen. Van daaruit naar juiste adres gereden maar pizza hierdoor koud. Zelf nog maar opgewarmd in de oven waar het toch niet lekkerder meer van word. Echt jammer dat dit zo gebeurde

Piotr
22 mei 2021
Debje
20 mei 2021

Kindermenu staat op de site met broodje hamburger maar is alleen jeen hamburger met patat en jammer genoeg was er geen salade bij rest van de bestelling was goed

winters
18 mei 2021

heerlijk gegeten

Piotr
10 mei 2021
posthumus
10 mei 2021

bezorging zou om 18.00 er zijn, om 18.15 gebeld zou onderweg zijn . 18.30 weer gebeld ging nu de deur uit , 18.45 weer gebeld bezorgen was onderweg , uit eindelijk 18,50 kwam de bezorger met het eten . waarom moet dit zo lang duren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend
9 mei 2021

We hadden eten voor 17.00 besteld. Via de mail kregen we bericht dat het om 17.25 geleverd zou worden, maar helaas waren ze er pas om 18.00 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasja
8 mei 2021
J.Kooistra
2 mei 2021

Pizza.s waren heerlijk alleen waren de champignons niet op de pizza met spek en chilipeper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oostra
27 april 2021

Het was weer heerlijk

Wilfred
27 april 2021
Top
26 april 2021

S’middags al besteld en het eten kwam ruim een halfuur te laat.

Wouterse
26 april 2021

Ik had om aardappelenschijfjes gevraagd maar krijg patat

Ronald
22 april 2021

Lekker pizza, alleen wel bijna 2 uur moeten wachten.

H.Westermolen
15 april 2021
Sprenger
11 april 2021
BB
9 april 2021

Uitstekend en ook snel bezorgd altijd, zelfs op vrijdagavond binnen half uur, helemaal top

Nico Vredevoogd
9 april 2021

prima, zoals altijd.

Jay
6 april 2021

Bij Oase gaat het 9 van de 10 keer goed. Ik heb dan ook weinig negatiefs te vermelden. Het eten smaakt goed en de prijs/kwantiteit verhouding is ook een voldoende. Bezorging was net als altijd vriendelijk en je wordt goed op de hoogte gebracht indien de bestelling vanwege drukte iets later komt. Enige punt van opbouwende kritiek is dat er bij deze bestelling onvoldoende rekening is gehouden met de bijgeleverde opmerkingen vooraf aan de bestelling.

DL
5 april 2021
M Zwarts
5 april 2021

Prima bezorging, mooi op tijd, lekker eten Helaas wel de cocktailsaus vergeten die ik had besteld bij de kapsalon.

Wilfred
4 april 2021
Gea
4 april 2021

Helaas geen bijbehorende salade ontvangen. Eten prima

T.Tholen
3 april 2021
peter ten hoove
3 april 2021

goede kwaliteit en goede smaak en als service was het al in punten gesneden wat gemakkelijk was bij het eten Pizza's zijn aan te bevelen Proficiat

Dirk
3 april 2021

Alles top.

Jan Zantingh
3 april 2021

Zoals gewoonlijk, Top!!!!

Stevan
2 april 2021
Miranda
2 april 2021
Jarige
28 maart 2021

Lekker, veel, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietske
28 maart 2021

Was weer heerlijk en de bezorger is altijd spontaan.. zelfs met slecht weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
27 maart 2021

Pizza was goed was zelfs voor gesneden

Sandra
27 maart 2021

Het eten was heerlijk! De spareribs waren super mals echt super. Nog wat extra bijgesteld, was geen probleem en snel bezorgd.

Van straten
27 maart 2021

Elke keer goed, veel, goed warm en snelle service, zeer tevreden!

Tony
25 maart 2021

Lekker eten, beter dan wat ik normaal bestel maar tegelijkertijd ook een stukje goedkoper! Smaakt meer naar restaurant dan naar fast food!

Harmke
25 maart 2021

Om 17 23 pizza besteld hij zou zo snel mogelijk bezorgd worden. Pas om 18 45 kwam hij nadat ik gebeld had. Belachelijk. Geen excuus geen compensatie niks.

Albertema
22 maart 2021

Heerlijke malse spareribs Vriendelijke bezorgers.

Wendy
21 maart 2021

Bestel niet meer bij Oase heb meer dan anderhalf uur op mijn eten moeten wachten en dit is de zoveelste keer klaar mee!!!!

Romme
21 maart 2021

Spare ribs waren lekker, frietjes erg zout. Pizza was bijna koud. We hadden om half zes besteld met tijd van bezorgen kwart over zeven. Eten werd pas om acht uur bezorgd.. Dus dit was de laatste keer .

Simon
20 maart 2021
winters
16 maart 2021

snel en goede service

Hennie Molema
15 maart 2021

De pizza bodems waren te zwart. Niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Datema
14 maart 2021

De pizza was aan de onderkant volledig verbrand,niet eetbaar. Shoarma te hard gebakken. Dit zijn wij als vaste klant niet van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah
14 maart 2021

Snelle service, eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietske
14 maart 2021

Was weer prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuring
13 maart 2021

Prima in orde altijd

Top
11 maart 2021

Te laat

Jannie
10 maart 2021

het was heerlijk zoals altijd

Arina
8 maart 2021

Het eten is echt heel erg lekker, maar bijna 2 uur wachten op je eten is echt niet fijn. We hadden een hele tijd niets besteld omdat het altijd heel erg lang duurt, maar we dachten hopelijk is het nu inmiddels aangepast, maar helaas. In de mail staat een tijd en daar kwam nog een uur bovenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie Molema
8 maart 2021

Op de patat zat kruiden. Dit vind ik niet lekker. Kunnen we ook aangeven op de site dat dit zonder moet?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilfred
7 maart 2021

Was weer heerlijk en snelle bezorging

Henk
6 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten! Top!

Nico Vredevoogd
6 maart 2021

De pizza was weer heel lekker en nog goed warm. Bezorging ook op tijd. We zijn blij met Oase in Hoogkerk.

Jan Zantingh
6 maart 2021

Precies op tijd, prima kwaliteiet, zoals gewoonlijk, heerlijk gegeten

Yvette Kollenhof
1 maart 2021

De levertijd die in de mail tevoorschijn kwam was wel erg lang. Gelukkig kwam de bezorger wel eeerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouterse
28 februari 2021

Te veel kaas en weinig sla jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piotr
28 februari 2021

Waz goed warm en lekker

Petra top
27 februari 2021

Was weer prima helaas wel wat telaat

viswat
27 februari 2021

zeer goed eten daar ook bezorging is goed

Peter
26 februari 2021
Martin en Gaby
26 februari 2021

We hebben weer genoten van onze Calzone pizza's Inhoud is goed verdeeld. Pluspunt Lekkere bolonese saus erbij En nog lekker heet. We zijn weer heel tevreden. En snelle bezorging. Helemaal top!!👍🏻👍🏻👍🏻

De munck
25 februari 2021

De opties waren niet zoals besteld: knoflooksaus ipv cocktailsaus, patat ipv aardappelschijfjes, een cola ipv cola light

Rox
25 februari 2021
Brigit
24 februari 2021

Eigenlijk gaat er elke keer wel iets fout, ik bestel altijd 1 kapsalon met en 1 kapsalon zonder kaas. Heel vaak krijg ik 2 kapsalons met kaas. Vandaag heb ik de bij bestelde knoflooksaus niet ontvangen, er achter aan gebeld en dit zou binnen 10 tot 15 minuten gebracht worden. Ik zit er 3 uur later nog op te wachten 😄 Het eten is wel altijd lekker

He
24 februari 2021

De pizza's waren HEERLIJK ! Terug op het oude niveau. Super. Bezorging vlot en vriendelijk.

de Vries
22 februari 2021

Prima kwaliteit Keurig op tijd Helaas aardappelschijfjes besteld maar voor de 2de keer frites gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oostra
21 februari 2021

Het was weer heerlijk

Antje
20 februari 2021

Drie pizza's besteld; alledrie super lekker! Nog nooit teleurgesteld door Oase.

Jan
18 februari 2021

Wederom weer heel lekker gegeten. Ook de levering is prima.

j huberts
17 februari 2021

Prima zaak

Erasmus
16 februari 2021

Pizza bij Oase...HEEL LEKKER Bezorging...super vriendelijk!!

Runah
14 februari 2021

Het eten is altijd super. Alleen vandaag vond ik de marinade van de spareribs een beetje kwabberig ofzo.. Meer marinade dan spareribs. Maar ondanks dat; zoals altijd lekker mals, aardappelschijfjes top, jammer dat jullie het niet meer onder de spareribs leggen maar in aparte zakjes. Alsnog super lekker hoor. Enige puntje, ik vind de bezorging eigenlijk 9 van de 10 keer erg lang duren of ik nou vroeg of wat later bestel. Hoop dat daar misschien iets mee gedaan kan worden :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
13 februari 2021

Heerlijk eten, is nog echt heet als het gebracht wordt, super!!!!!

Casper
13 februari 2021

Keurig op tijd geleverd, zeer lekker gegeten

BB
13 februari 2021

Altijd lekker en supersnel bezorgd

Thomas
7 februari 2021

Lekkere pizza's Bezorging eerder dan aangegeven ondanks het weer. Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
6 februari 2021
Kip surpise
6 februari 2021

Patat en kip was lekker alleen de salade was er niet bijgeleverd

Esther Top
4 februari 2021

De bodem was erg slap en de stukken frikandeu waren naar mijn mening veel te groot.

Schuil
2 februari 2021

Prima eten netjes verpakt op tijd geleverd.heerlijk patat kruiden en sparibbs die heerlijk zijn

W meijer
1 februari 2021

Eten was prima ,alleen patat besteld maar aardappel schijfjes gekregen was even jammer omdat ik de patat met kruiden erg lekker vindt. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Vredevoogd
1 februari 2021

Weer een heerlijke pizza. nog goed warm. bezorger op gevraagde tijd. bedankt.

Wouterse
31 januari 2021

20 min later dan wat er in de mail stond en geen salade bij de super shoarma en ook geen blikje cola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Jager
30 januari 2021

Prima

Erik
28 januari 2021

Eten was goed en warm. Bezorger aan de late kant. De gratis sinas was ingewisseld voor cola en zat onder de deuken.

Smit
27 januari 2021

jammer dat de pizza's zo dik zijn. had extra champignons besteld op de pizza maar helaas geen extra champignons, ik had het idee dat deze pizza's even snel zijn gemaakt. Jammer want zo ken ik de pizza's van Oase niet.

Muller
24 januari 2021

Te scherp en geen knoflook saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A viswat
24 januari 2021

Zeer goed

Tamara
22 januari 2021

Vlees en pizza was goed. Aardappelschijfjes besteld maar in de zak zat een mix van patat en schijfjes. En het was koud.

BB
21 januari 2021

Lekker en snel bezorgd, kapsalon

Hgk
19 januari 2021

Altijd goed.

Anoniem
17 januari 2021
Feenstra
16 januari 2021

Prima op aangegeven tijd bezorgd en heerlijk gesmaakt.

dijk
16 januari 2021

zeer snelle bezorging goed heet eten aardappeltjes lekker gekruid kipshoarma zoals altijd lekker

Joey
13 januari 2021

Kapsalon was weer heerlijk! Bezorger kwam precies op afgesproken tijd.

jannie van der Weide
10 januari 2021

goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
10 januari 2021

Pizza's waren niet meer warm, op de pepperoni pizza geen vlees gevonden en de kapsalon zat er helemaal niet bij en moest worden nagebracht, besteld voor 18.15 uur levering om 19.00 uur, jammer had beter verwacht.

Piotr
10 januari 2021

Pizza waz niet meer warm, ook geen cola er bij

Dick de Vries
10 januari 2021

Lekker warm en op tijd