Bewertungen von Oase Hoogkerk

Neue Beurteilungen

5.0
Gines
20 Mai 2024

Wij zijn in het verleden weleens kritisch geweest op bezorging, temperatuur en kwaliteit van de pizza's. Maar de pizza's van gisteren waren TOP!! Super goed gevuld, lekker warm en op de afgesproken tijd bezorgd. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boukje
19 Mai 2024

Ik had Shaslick Met Kipfilet besteld helaas kreeg ik kipfilet met soarma.

T.Dijkema
18 Mai 2024

Pizza was heerlijk de lasagne viel tegen veel bladdeeg weinig ingrediënten smaak was wel goed maar zal dit niet weer bestellen

Liesko
17 Mai 2024

Complimenten aan de kok

Kees Rozema
16 Mai 2024

Website op telefoonverkeer niet helemaal goed

Brandsma
16 Mai 2024

Snelle bezorging en heerlijk gegeten 👍👍

Jansen
13 Mai 2024

Was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

bos
11 Mai 2024

zat geen sla bij beetje jammer

Dijkman
9 Mai 2024

Vond het vanavond minder.het was niet warm.lasagne was lauw en bijna geen lasagne bladen erin ,en ben in 5 minuten thuis en direct gegeten.

M. Roffel
9 Mai 2024

Altijd goed en lekker eten. En vlotte bezorging

Sandra
6 Mai 2024
Auke
5 Mai 2024

zoals altijd perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jannie van der Weide
5 Mai 2024

Perfect zo als altijd

Jan zantingh
5 Mai 2024

Zeer snel , prima kwalitey

Anja
5 Mai 2024

Er is alleen bij een medium kapsalon veel te weinig saus erbij

Sandra Jansen-benedick
3 Mai 2024
Gina
30 April 2024

Prima gegeten en vriendelijke bezorging.

Arens
30 April 2024
auke
28 April 2024

alles prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
27 April 2024

Het was weer heerlijk zo als altijd Een echte aanrader

Dirk
25 April 2024

Het was weer Top! zoals gewoonlijk.

Ricardo
25 April 2024

Helaas was de bestelling deze x niet zo goed de Calzone pizza’s waren slap Andere keren niet meegemaakt

Alex Hek
24 April 2024

Heerlijke pizza! Vriendelijke bezorger!

Dre
22 April 2024

Nvt

Postma
21 April 2024

Alleen de sla zag er niet fris uit en smaakte ook niet fris de rest was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rk
20 April 2024
Erik
19 April 2024

Nvt

Jarka
18 April 2024

Heerlijk en super snel dank je wel voor extra drinken đŸ™đŸŒ

P
15 April 2024

Snel geleverd en goed van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G en L
14 April 2024
Jan
14 April 2024

Vlotte bezorging, goed belegde pizza, en op goede temperatuur (warm)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alex Smit
11 April 2024

Voldoende te eten smaakte goed .

Tas
10 April 2024
Anne
8 April 2024

Zoals altijd weer prima in orde

Tineke Baron
8 April 2024
Inez
6 April 2024

De pizza’s waren heerlijk en ook op tijd bezorgd! Prima dus!

Bakker
6 April 2024

Schnitzels waren zoals gewoonlijk heerlijk, de patat was deze ronde niet te eten bruin verbrand en oud olie Slechtste patat wat ik ooit gegeten heb

Rein
1 April 2024

dank voor de smaak volle maaltijd en snelle levering ook het uitstekend afhandelen van de klacht ty medewerkers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
30 MĂ€rz 2024
Joke van der Wal
29 MĂ€rz 2024

HĂ©le snelle levering, lekker gegeten en alles was goed warm

Sandra Jansen-benedick
29 MĂ€rz 2024

Het was weer heerlijk, en veel sneller bezorgd dan gemeld werd.

Niels Mijdendorp
28 MĂ€rz 2024

Bestelling was niet compleet. Friet ontbrak. Shoarma was niet echt warm.

Ikk
27 MĂ€rz 2024

De aardappelschijfjes waren een beetje erg doorgebakken. De spareribs waren weer lekker mals en de pizza's waren ook lekker

auke
25 MĂ€rz 2024
Gerrit
25 MĂ€rz 2024
Zwama
25 MĂ€rz 2024

het eten is oke alleen bij de bestelling iets vergeten mee te geven nl . 1x gratis cola, 3x knoflook saus, en de salade die bij een shoarma schotel in zit. heb reeds gebelt hier over en wordt bij een volgende bestelling mee geleverd. goed afgehandeld👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana Akkerman
23 MĂ€rz 2024

De shoarma was heerlijk Oase is top !!

Greetje
21 MĂ€rz 2024

Veel jalopeno pepers in de pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bettina Loos
18 MĂ€rz 2024

Was weer heerlijk😃😃😃😃👍👍👍👍

Antwort von Oase

Beste Bettina, Fijn om te horen dat alles op jou wenst was . Met vriendelijke groet team Oase

Marjo
17 MĂ€rz 2024

Super blij. Heerlijk gegeten. Alles was heerlihk

Antwort von Oase

Beste Marjo, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent en dat je heerlijk hebt gegeten! We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet team Oase

Marcel
17 MĂ€rz 2024

Goed eten was lekker aleen miste de knoflook maar had gelukig nog voor de rest was ie super goed

Antwort von Oase

Beste Marcel, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je over het algemeen van het eten genoten hebt, maar het spijt ons dat de knoflook ontbrak. We zullen ervoor zorgen dat dit de volgende keer in orde is. We waarderen je support en hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet team Oase .

Jan
16 MĂ€rz 2024

Warm, royaal, snel, heerlijk

Antwort von Oase

Best Jan, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn verheugd dat je genoten hebt van onze warme, royale en snelle service, en dat je het eten heerlijk vond. We waarderen je positieve beoordeling enorm. Met vriendelijke groet team Oase

Hans
15 MĂ€rz 2024

Gewoon goed

Antwort von Oase

Beste Hans, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet team Oase

Tineke Baron
14 MĂ€rz 2024
Jansen
14 MĂ€rz 2024
Freddie
14 MĂ€rz 2024

Goede bestelling, broodje hamburger en broodje kipburger en een pizza carbonara precies zoals we gevraagd hebben, top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Freddie, Fantastisch om te horen dat je bestelling precies was zoals je gevraagd hebt! We streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet team Oase

Mieke
11 MĂ€rz 2024
kees brink
11 MĂ€rz 2024

prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael van der Ploeg
10 MĂ€rz 2024

Eten was prima kreeg melding over bestelling met tijdstip maar ze waren er al een half uur eerder dan aangegeven. Verder petje af voor de bezorger erg vriendelijk. Ga zeker vaker bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margriet Koster
10 MĂ€rz 2024

Snel geleverd, en was weer heerlijk

Jannie
9 MĂ€rz 2024

Zoals altijd lekker

De Vries
8 MĂ€rz 2024

Snelle bezorging , En heerlijk eten

Ronald Pastoor
7 MĂ€rz 2024
Freddie
7 MĂ€rz 2024

Beter de omschrijving lezen, hadden geen ei gedaan en toch zat er ei op.

Marian
5 MĂ€rz 2024

Ik koop vaker bij oase, maar deze keer was the best ever. Krokante randen en fantastische topping.

Hilko Wiersma
4 MĂ€rz 2024

Was weer super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk D
4 MĂ€rz 2024

Prima kwaliteit, smaak heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
3 MĂ€rz 2024
Mslagter
2 MĂ€rz 2024

Heerlijk zoals altijd

Greetje
2 MĂ€rz 2024

Was nog erg warm en snel bezorgd

Thea
1 MĂ€rz 2024

Net als anders was weer lekker

s.j. de vries
28 Februar 2024
Erik
25 Februar 2024

De spare-ribs zijn heerlijk echt een aanrader, Bezorging vrij snel en vriendelijke bezorger

Christiaan
25 Februar 2024

Nu een keer of 4/5 wat besteld Zowel Pizza als andere gerechten. Iedere keer weer verbaast hoe lekker het is en altijd nog gloeiend heet aangezien we in de Hoorensemeer wonen wat toch wel een stukje bij hun vandaan is. Meestal word het bezorgt binnen een uur. Een aanrader dit Restaurant

Diana Akkerman
24 Februar 2024

Prima

Thea
23 Februar 2024

Het was weer toppie

Jansen
22 Februar 2024
Bert
20 Februar 2024
Henk D
18 Februar 2024

prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Auke
18 Februar 2024

Alles prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
17 Februar 2024
Sandra Jansen-benedick
16 Februar 2024

Heel lang niet besteld, nare ervaring met vroegere eigenaar, maar door positieve berichten van anderen, toch maar eens weer geprobeerd, het was geweldig, lekker eten, meer dan genoeg, pizza heerlijk, kapsalon geweldig, lamachun lekker veel! En zeker lekker! Snel bezorgd ook! Echt een aanrader!

Jan
15 Februar 2024

Zoals altijd vlotte levering van overheerlijk eten! Pizza's zijn goed belegd en erg lekker! De Mixed Grill voor 1 persoon wederom voortreffelijk. Heerlijk gekruide patat erbij. EĂ©n nadeel, het is teveel en ik krijg het niet op... (morgen dus maar weer het teveel opwarmen in de magnetron, yummie)

Jos Kuipers
14 Februar 2024

Opnieuw alles dubbel ontvangen. Niet erg wel heel veel .

Tineke Baron
14 Februar 2024
Hans
14 Februar 2024

Altijd super en ruim op tijd bezorgd

auke
11 Februar 2024

alles prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

bakker
10 Februar 2024

1 van de lekkerste lasagne (paesana) die ik heb gegeten maag was helaas te klein om alles op te eten zeker een aanrader en snel bezorgd

Thea
8 Februar 2024

Het eten was weer heerlijk

Kars
5 Februar 2024
Dijksterhuis
4 Februar 2024

Bij drukte gaat er veel mis

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M slagter
4 Februar 2024

Prima zoals altijd

A.
3 Februar 2024
Hans
1 Februar 2024

Dik tevreden ga zo door

Marjo
28 Januar 2024

Was weer prima in orde. Zelfs een extra pita broodje gekregen. Super.

Antwort von Oase

Beste Marjo, Wat fijn om te horen dat alles in orde was . Met vriendelijke groet, teamOase

Jan
27 Januar 2024

Grote shoarma besteld, snel bezorgd en was heerlijk van smaak.

Antwort von Oase

Beste Jan, Geweldig om te horen dat je ervan genoten hebt Met vriendelijke groet Team Oase

Sietske
25 Januar 2024

Zo lekker gegeten .. pizza calzone met xtra kaas ..heet veel toppings erop, zalig! En een bakje baklava ..totaal niet droog. Leuke bozorger ...altijd goed eten hier 😉

Alex
25 Januar 2024
Henk D
22 Januar 2024

Prima van smaak, heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Henk , Wat goed om te horen dat het naar wens was en heerlijk van smaak was . Met vriendelijke groet Team Oase

Ton
22 Januar 2024

Zeer smakelijke pizza, bezorgt op afgesproken tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Ton, Dat is geweldig om te horen! 🍕 We streven altijd naar tevreden klanten. Met vriendelijke groet Team Oase