Bewertungen von Oase Hoogkerk

Neue Beurteilungen

5.0
Petra
Gestern

Precies op tijd en het was weer lekker.

Jannie
Gestern

Goede kwaliteit pizza, lekker warm, mooi optijd bezorgd! Top!!

marcel Huisma
31 MĂ€rz 2023

spareribs menu besteld ze waren goed maar wel heel weinig spareribs 4 kleine stukjes voor zoveel geld

Janet
30 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten, goede kwaliteit.

Jos Kuipers
30 MĂ€rz 2023
Marian Beerda
27 MĂ€rz 2023

Bestellen vaker bij jullie, maar deze keer was geen goede. Te laat bezorgd, anders altijd stipt. Maar het ergste was een lauwe pizza. Ik had honger want anders had ik gebeld!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

zwama
27 MĂ€rz 2023

ik heb kipshoarma besteld ik vond de smaak oke maar er was een beetje teveel olie (vet) waar door de de kruiden niet op de kip blijft. maar er af druipte ik dat het iets droger verwacht zo al bij gewone shoarma.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana Akkerman
26 MĂ€rz 2023

Tot mijn spijt was de pizza zuinig belegd en ook waren de garnalen niet lekker op de capriolen speciale terwijl het anders altijd uitstekend is , dit viel tegen ! De shoarma en kipshoarma was wel als vanouds heerlijk Jammer van de pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria Blok
25 MĂ€rz 2023

snel en heerlijke pizzas

Antwort von Oase

Beste Ria, wat super fijn om te horen. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
24 MĂ€rz 2023

Super kwaliteit, super bezorging , heerlijk eten en er wordt altijd goed geluisterd naar specifieke wensen ...top zaak ! Iwe hebben genoten!

Antwort von Oase

Beste Diana, we zijn blij om dit te horen. Bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Kars
24 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste Kars, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
23 MĂ€rz 2023

De pizza was weer heerlijk. Bezorger was er op de gevraagde tijd. We zijn blij met OASE in Hoogkerk.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, we zijn weer blij om dit te horen. Bedankt voor jullie lieve woorden. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Martin kuperus
21 MĂ€rz 2023

Altijd top! Snelle bezorging, grote portie, lekkere smaak. Ik ben blij met deze mannen ;)

Antwort von Oase

Beste Martin, bedankt voor uw mooie woorden. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Wilfred
20 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Wilfred, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Vonck
19 MĂ€rz 2023

Eten was prima maar de bezorgtijd weer eens veel te laat. 18.00 besteld, bezorgtijd zou 19.15 uur zijn.. 19.30 uur maar eens gebeld waar het eten bleef. Er wordt verteld dat het "opeens" druk was geworden en het daarom langer duurde maar het eten zou met een kwartier bezorgd worden.. mailtje om 19.45 uur dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk om 19.00! Uur was het eten er eindelijk.. 2 uur duurt echt te lang en "opeens" druk is een beetje apart..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Vonck, bedankt voor uw eerlijke review. Onze oprechte excuses voor het lange wachten. Helaas was het super druk deze avond, vandaar dat het lang heeft geduurd. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Gorter
18 MĂ€rz 2023

Goed eten en goed warm

Antwort von Oase

Beste Gorter, bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rik
16 MĂ€rz 2023

De pizza's van Oase zijn de laatste tijd echt ongekend lekker. Is niet handig want we bestellen vaker pizza dan dat goed voor ons is! Ga vooral zo door

Antwort von Oase

Beste Rik, bedankt voor dit mooie compliment. We zijn erg blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

E. W.
14 MĂ€rz 2023

Prima pizza . Lekker gegeten. Jammer van die euro bezorgkosten en 0.25 cent transactie kosten.

Thea
13 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Thea, wat fijn om te horen. Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase.

liastoitkracht@home.nl
12 MĂ€rz 2023

Smaak was goed, alleen de pizza was niet warm, jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Lia, bedankt voor uw eerlijke review. Onze excuses dat de pizza niet meer warm was. Dit gaat niet meer gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Steven Hofsteenge
12 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste Steven. bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Liesko
11 MĂ€rz 2023

Nu 4 keer besteld maar dat punten sijsteem van jullie blijft altijd op 1 staan van de 5 voor de rst goed eten

BB
11 MĂ€rz 2023

Eten en bezorging snel en goed eigenlijk alles is goed!, hoop wel dat ze minimumbedrag voor bezorgen na een enkele medium kapsalon terugbrengen

Hofstee
11 MĂ€rz 2023

Hij was weer super. Erg goed belegd. Eindelijk weer een topper aan het roer. Ga zo door.

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw mooie review. We zijn erg blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Arend
10 MĂ€rz 2023

Heerlijke kapsalon .. Bezorgd op de gevraagde tijd

Antwort von Oase

Beste Arend, wat super fijn om te horen. Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Steven Roest
6 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste Steven Roest, bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ricardo
6 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste Ricardo, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Oase.

R.Loman
5 MĂ€rz 2023

De bestelling kwam op de gewenste tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste R. Loman, bedankt voor uw recensie! Wij zijn blij om te horen dat de bestelling er op tijd was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

G. Ketellapper
5 MĂ€rz 2023

De bodem was zwart. Zonder de bodem was de smaak goed.

Antwort von Oase

Beste Gezina Ketellapper, bedankt voor uw recensie. Wat jammer om te horen, de volgende keer zouden wij hier opletten! wel fijn dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Krijn Woltjer
4 MĂ€rz 2023

Snel geleverd en heerlijk eten

Antwort von Oase

Beste Krijn, bedankt voor uw recensie! wij zijn er blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Koen
4 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste koen, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
4 MĂ€rz 2023

Heel lekker, zoals altijd.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Marian Beerda
4 MĂ€rz 2023

Eten was echt lekker en de bezorging stipt op tijd. Een minpuntje heb ik toch, iets minder zout ?!

Antwort von Oase

Beste Marian, bedankt voor uw review! we zijn erg blij om dit te horen. Volgende keer zullen wij hier op letten. Met vriendelijke groet, Team Oase.

YD
2 MĂ€rz 2023
Antwort von Oase

Beste Yorinde, bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase.

J.Datema
27 Februar 2023
Antwort von Oase

Beste J. Datema, Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
26 Februar 2023

Heerlijke verse pizza's Bezorging altijd op tijd zeer correct Super zaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw prachtige review! wij zijn erg blij met dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase.

He
24 Februar 2023

We hebben genoten van de pizza's !!

Antwort von Oase

Beste He, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te horen dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Angelika Möller
24 Februar 2023

Super lekker , op tijd en heet . Vriendelijke bezorger 👍😊

Antwort von Oase

Beste Angelika, bedankt voor uw recensie! wat fijn om te horen dat het u heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Trijn Tholen
19 Februar 2023
Antwort von Oase

Beste Trijn, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

R.
18 Februar 2023

Snelle bezorging, prima eten!

Antwort von Oase

Beste Regina, wat fijn om te horen! bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
18 Februar 2023

Spareribs, aardappelschijfjes en salade, allemaal heel lekker. Bezorging op gevraagde tijd. Het kan niet beter. Bedankt.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, bedankt voor jullie mooie recensie. We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ina hageman
16 Februar 2023

We hebben super lekker gegeten, echt een aanrader Top

Antwort von Oase

Beste Ina, wat super om te horen. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Bet
15 Februar 2023

Ik weet niet wat er met Oase is gebeurd We bestelden er eigenlijk nooit meer wat omdat het niet meer lekker was Vanavond na zeer lange maar dan.ook lange tijd weer wat besteld HEERLIJK de Pizza en shoarma schotel was perfect nog nooit zo lekker gegeten als voorheen En hoop.dat.dit zo blijft

Antwort von Oase

Beste Bet, bedankt voor uw eerlijke recensie. We zijn erg blij met dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Geert Kamstra
13 Februar 2023
Antwort von Oase

Beste Geert, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Antje
11 Februar 2023

snelle levering, goed van smaak en temperatuur

Antwort von Oase

Beste Antje, bedankt voor uw recensie. Wat super fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Manon
5 Februar 2023

Heel veel vlees, erg lekker. Vonden het alleen jammer dag er 1 pita broodje bij zat in plaats van 2

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Manon, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was! Het is erg vervelend om te lezen dat de bestelling niet helemaal compleet was, we zullen hier in de toekomst beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Oase

Susanne
3 Februar 2023

Lekker belegde pizza’s voor een goede prijs, uitstekende bezorging en vriendelijk personeel. Aanrader!

Antwort von Oase

Beste Susanne, Bedankt voor uw prachtige review! We zijn erg blij om te lezen dat u genoten heeft van het eten. Met vriendelijke groet, Team Oase

He
3 Februar 2023

Pizza heerlijk, Spareribs heerlijk, Aardappelschijfjes heerlijk !

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede review. Met vriendelijke groet, Team Oase

F
3 Februar 2023

Op tijd klaar

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor de mooie review. We hopen dat u genoten heeft van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
1 Februar 2023

prima smaak en goede bezorging lekker warm

Antwort von Oase

Beste klant, Wat goed om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ellen
30 Januar 2023

Zoals altijd een hete, goed belegde en gebakken pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Ellen, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Posthumus
30 Januar 2023

Prima eten! Op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Janbrink
29 Januar 2023

Heerlijke pizza snelle bezorging. Een aanrader doen we zeker nog een keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Jan Brink, wat super fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
28 Januar 2023

Fantastisch en heerlijk net als altijd !!

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase

Hans
27 Januar 2023

Heerlijk gegeten het was elke cent waard

Antwort von Oase

Beste Hans, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Fam. Gorter
23 Januar 2023

Perfect! Op tijd, lekker warm en goed van smaak. Het flesje wijn was de kers op de taart.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Fam. Gorter, Bedankt voor jullie mooie recensie. We zijn heel blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

jannie van der Weide
22 Januar 2023

altijd goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Jannie, bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
22 Januar 2023

Heerlijk zoals altijd Of het nou pizza is of shoarma Super lekker, fijne service altijd en er wordt rekening gehouden met de wensen.. Super !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Diana, bedankt voor uw mooie recensie. We zijn heel blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Thea
22 Januar 2023

Het was weer heerlijk zo als altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Thea, wat super om te horen. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Marleen
22 Januar 2023

Eigenlijk altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Marleen, wat fijn om te horen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sibbele Douma
20 Januar 2023

Prima Pizza en snelle bezorging. Top!

Antwort von Oase

Beste Sibbele, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sven
20 Januar 2023

Super snel, goeie krokante patat onder de kapsalon

Antwort von Oase

Beste Sven, wat super fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Piotr
19 Januar 2023
Antwort von Oase

Beste Piotr, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Maaike
18 Januar 2023
Antwort von Oase

Beste Maaike, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

**
15 Januar 2023
Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Anne
15 Januar 2023

We hadden de verkeerde bestelling ontvangen maar deze pizza was ook lekker 😁

Antwort von Oase

Beste Anne, bedankt voor uw review. Onze excuses dat u de verkeerde bestelling heeft gekregen, dit zal niet weer gebeuren. Maar gelukkig smaakte dit ook ;) Met vriendelijke groet, Team Oase.

Wim
14 Januar 2023

Voor de zoveelste keer me bestelling incompleet. De bezorger is 3 keer geweest voor een simpele bestelling van 3 gerechten.

Antwort von Oase

Beste Wim, bedankt voor uw eerlijke recensie. Wat jammer om te horen. Onze excuses voor het vergeten van de kapsalon. We gaan hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Oase.

He
14 Januar 2023

Heerlijk & Snel !

Antwort von Oase

Beste klant, we zijn blij om dit te horen. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jacqueline Bouw
13 Januar 2023

Kwaliteit is prima maar de levertijd is elke te laat. De laatste paar keer is het zeker een half uur later dan aangegeven...

Antwort von Oase

Beste Jacqueline, bedankt voor uw eerlijke review. Helaas door de drukte duurde de bezorging wat langer als normaal. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hans
11 Januar 2023

Echt top

Antwort von Oase

Beste Hans, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sander
9 Januar 2023

Hallo, Gisteren drie kapsalons en pizza besteld. De kapsalons waren prima maar de pizza onvoldoende. Ik had een pizza met oa gehakt en broccoli maar het was net een pizza spaghetti Bolognese met een klein beetje broccoli. Ik wil niet die spaghetti saus erover maar gewoon gehakt erop want nu kon ik de pizza weggooien omdat ik niet van die smaak hou. Erg jammer. Gr. Sander

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Sander, bedankt voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat de kapsalons smaakte. Jammer genoeg is er een fout gemaakt bij het maken van uw pizza, onze oprechte excuses hiervoor. We zorgen ervoor dat dit niet weer gebeurt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

N.M
8 Januar 2023

Het eten was lauw. Dit ben ik niet gewend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, wat vervelend om te horen dat uw eten helaas lauw was. Onze oprechte excuses hiervoor. We zorgen ervoor dat dit niet weer gaat gebeuren, Met vriendelijke groet, Team Oase.

Thea
8 Januar 2023

Vorige keer ging het niet goed maar nu was het weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Thea, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! We doen altijd ons best om de beste service te leveren. Met vriendelijke groet, Team Oase

Yme Prins
8 Januar 2023

Altijd lekker en veel met snelle bezorging

Antwort von Oase

Beste Yme, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Dity
8 Januar 2023

Lekkere pizza’s . Goed eten!

Antwort von Oase

Beste Dity, Bedankt voor de goede recensie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
8 Januar 2023

👌

Antwort von Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw mooie recensie! Wat mooi om te horen dat onze vaste klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
6 Januar 2023

Super lekker en fijne service altijd !!

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn om weer te horen dat alles naar wens was! Wij waarderen uw mooie recensies! Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana
6 Januar 2023

Altijd goed zowel het eten als de bezorging.

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat goed om te horen dat u genoten heeft! Met vriendelijke groet, Team Oase

Alie
5 Januar 2023

Snel levering, lekkere warm pizza’s, smaak was heerlijk!

Antwort von Oase

Beste Alie, wat super fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Margriet Dekens
2 Januar 2023
Antwort von Oase

Beste Margriet, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
30 Dezember 2022

alles perfect heerlijk en snel bezorgd

Antwort von Oase

Beste Auke, Bedankt voor uw mooie recensie, we zijn blij om te lezen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Tjaaktje
26 Dezember 2022

Was voor ons de eerste keer maar echt een aanrader we komen zeker terug en de bezorging was super. Aardige man heel vriendelijk. Gewoon top.

Antwort von Oase

Beste Tjaaktje, Wat fijn om te lezen dat alles u zo beviel! Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Marjo
25 Dezember 2022

Heerlijke pizza gegeten. Precies op tijd en we hebben nog een cadeautje voor de kerst erbij gekregen. Zeer attent.

Antwort von Oase

Beste Marjo, Bedankt voor uw mooie recensie! We hopen dat u genoten heeft van de feestdagen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Arend
25 Dezember 2022

Heerlijk pizza, op de afgesproken tijd geleverd en nog lekker heet

Meijer
19 Dezember 2022

Lekker pizza's . Hadden alleen wat warmer mogen zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat de pizza's goed smaakten! Onze excuses dat ze niet warm genoeg meer waren. Dit zou niet nog eens gebeuren! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
18 Dezember 2022

Zoals altijd geweldig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Diana, wat weer fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

John
18 Dezember 2022

Eten was warm en smaakte heerlijk. Bezorging was helaas dit keer wel een uur later dan aangegeven zonder bericht. Zal vast druk zijn geweest door de WK finale :-).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Best John, bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat het eten goed smaakte. Door het WK was het inderdaad heel erg druk. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ton
17 Dezember 2022

Wederom Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Antwort von Oase

Beste Ton, heel erg bedankt voor uw review. We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
17 Dezember 2022

alles weer perfect

Antwort von Oase

Beste Auke, wat goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
16 Dezember 2022

Super lekker en er wordt altijd geluisterd naar mijn wensen in Ă©Ă©n woord fantastisch

Antwort von Oase

Beste Diana, wat super fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Thomas
14 Dezember 2022

Heerlijke pizza’s en vriendelijk personeel

Antwort von Oase

Beste Thomas, bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Henny Kleinbergen
12 Dezember 2022

ik had extra champions en kaas erop besteld als er 1 champion opzat was het veel en de extra kaas kon ik ook niet vinden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Henny, wat vervelend om te horen. Onze oprechte excuses hiervoor. We zorgen ervoor dat het niet nog eens gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Mariska
10 Dezember 2022

Het was heerlijk!!!

Antwort von Oase

Beste Mariska, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Mariska
9 Dezember 2022

Wat was het lekker!!! Voor herhaling vatbaar....

Antwort von Oase

Beste Mariska, bedankt voor uw review. We zijn blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Thea
9 Dezember 2022

Heerlijk gegeten

Antwort von Oase

Beste Thea, dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

He
9 Dezember 2022

O, weer zoooo lekker. En zeer optijd . En super vriendelijke bezorger. Genieten op de vrijdagavond!

Antwort von Oase

Beste klant, wat super fijn om te horen! Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
9 Dezember 2022
Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, bedankt voor jullie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
4 Dezember 2022

Heerlijk vers en precies zoals ik het wilde er wordt goed gekeken bij opmerkingen altijd. Ik bestel via de website, super zaak !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Team Oase

24
4 Dezember 2022

Altijd heerlijk, altijd super snel geleverd!👌

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Eduard R.J. Bakker
3 Dezember 2022

Elke keer weer lekker eten. Vandaag was er een blikje drinken vergeten. Binnen 7 minuten opgelost. Super bedankt. đŸ’Ș🙂👍

Antwort von Oase

Beste Eduard, Bedankt voor uw recensie! Wat fijn om te horen dat alles zo snel was opgelost. Met vriendelijke groet, Team Oase

Lotte
3 Dezember 2022

Lekker en perfect op tijd!

Antwort von Oase

Beste Lotte, Wat fijn dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase

G. Luppen
2 Dezember 2022

Helaas 2 verkeerde pizza's ontvangen. Voor de rest was het prima

M.slagter
2 Dezember 2022

Prima zoals altijd.

Antwort von Oase

Beste klant. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Geertje Roest
2 Dezember 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ciska Gorter
1 Dezember 2022

Bezorger had op het verkeerde adres geleverd. Reed (net als de Sint) ons huisje stilletjes voorbij. Gelukkig waren de ontvangers in de andere straat zo vriendelijk de bestelling bij ons te brengen. Eten zelf was overigens weer voortreffelijk.

Antwort von Oase

Beste Ciska, Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is gegaan, wij bieden hiervoor onze excuses aan. Wij gaan ervoor zorgen dat deze fout niet nogmaals gemaakt word. Tevens zijn we wel heel blij om te horen dat het eten naar smaak was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
29 November 2022

Top👌

Antwort von Oase

Beste Piotr, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Romy
29 November 2022

Het eten was heerlijk! Lekker knapperige friet en goed gekruid vlees in de kapsalon die wij namen. Op tijd bezorgd, erg fijn.

Antwort von Oase

Beste Romy, super fijn om te horen dat alles goed was. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rene Riemsma
27 November 2022

Erg hard gebakken bodem en moest een uur wachten op mijn online bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Rene, wat vervelend om te horen, onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de drukte heeft het wat langer als normaal geduurd, we gaan ons best doen om dit niet weer te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
26 November 2022

Heerlijk vers en super lekker

Antwort von Oase

Beste Diana, super bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Bas
26 November 2022

Eten was optijd, eten was goed en een vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Antwort von Oase

Beste Bas, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ellen
25 November 2022

Lekkere pizza met smakelijke korst en nog goed warm, ging in 1 x op. Werd ook vroeger bezorgd dan voorspeld. Volgende keer weer hier bestellen!

Antwort von Oase

Beste Ellen. Wat fijn om te horen, heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ricardo
24 November 2022

Super kwaliteit en service zeker een aanrader

Antwort von Oase

Beste Ricardo, bedankt voor uw goede recensie. We zijn blij om te horen dat alles na wens is. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Leo van Oorschot
24 November 2022

Ik had mixed grill voor 1 persoon besteld. ........ Maar hier kan een heel weeshuis van eten. toppie. Ik heb de hele week nog eten genoeg. Bezorger was zeer correct. Had in eerste instantie een bakje knoflook vergeten af te geven. Dat kwam hij nog met verontschuldigingen nabrengen. Dat heet klantvriendelijkheid. Dus ook toppie

Antwort von Oase

Beste Leo, wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Super om te horen dat onze porties groot genoeg zijn. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Anthony
21 November 2022

Bestel hier altijd pizza Shoarma of kipdoner. Word altijd netjes optijd gebracht en de pizza’s zijn top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Anthony, Wat super fijn om te horen en bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Robert
19 November 2022

Lekker! Goed belegd en zaten binnen 20min aan tafel! Een aanrader voor hoogkerk en omstreken!

Antwort von Oase

Beste Robert. bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
18 November 2022

Heerlijk vers heb genoten, wij allemaal

Antwort von Oase

Beste Diana, wat super goed om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
16 November 2022

super snel prima kwaliteit

Antwort von Oase

Beste Auke, wat fijn om te horen. Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hans
16 November 2022
Antwort von Oase

Beste Hans, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
12 November 2022

Heerlijk vers en super gisteren de shoarma ook vandaag kindermenu en pizza super lekker

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

He
12 November 2022

Heerlijk ! We hebben genoten van de pizza's ! Uiterst vriendelijke bezorger.

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Gienus Stavast
12 November 2022

De bezorger was erg vriendelijk en op tijd.

Antwort von Oase

Beste Gienus, Bedankt voor uw goede review en het compliment aan de bezorger! Met vriendelijke groet, Team Oase

de Vries
12 November 2022

Alleen maar complimenten.Top

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie review en uw complimenten! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
11 November 2022

Super !!

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, Bedankt voor uw goede review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Pat
10 November 2022

Voldoet ad verwachting ...prima.l

Antwort von Oase

Beste Pat, Bedankt voor uw goede review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ct Heijes
10 November 2022

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

MARGREET
9 November 2022

Kan de punten niet invoeren wij hebben nu 8 punten.

Ct Heijes
7 November 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ricardo
3 November 2022

Pizza smaakte lekker Alleen jammer dat ongeveer 20 % aangebrand was

Antwort von Oase

Beste klant, Wat jammer om te horen dat er een gedeelte van de pizza was aangebrand, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet vaker gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Vels
3 November 2022

Heerlijke pizzas gegeten echt top!!. Onze zoon kreeg zelfs nog een chocomelk blikje gratis wat ontzettend lief .........

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Usiena Alles
3 November 2022

Zoals altijd heerlijk! Goed gevuld, heet en altijd vriendelijke bezorger. Dik tevreden.

Antwort von Oase

Beste Usiena, wat fijn dat alles weer goed was. Heel erg bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ilona Horinga Visscher
30 Oktober 2022

De gerechten waar weer heerlijk. Super bedankt!! Dit keer toch wat puntjes. De bezorging duurde echt lang. We hadden echt 1,5 uur van te voren besteld en onze voorkeurs tijd (1845) was niet haalbaar. De kruidenboter was of heel zacht alsof het in de magnetron was verwarmd of het was koud en bevroren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Ilona, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Door de drukte duurde het bezorgen helaas wat langer, onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw opmerking over de kruidenboter, wij zullen hier beter op gaan letten. Excuses! met vriendelijke groet, Team Oase.

Mark
30 Oktober 2022

Maaltijd heerlijk. Bezorging iets te laat maar door de mails die je krijgt weet je ongeveer wanneer je het kan verwachten. Uiteindelijk een lekkere verrassing erbij gekregen en van de restanten kunnen we nog een keer eten.

Antwort von Oase

Beste Mark, wat super om te horen. Onze excuses voor het lange wachten, het was erg druk. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Erwin
29 Oktober 2022

Weer een overheerlijke pizza gehad. Altijd goed belegd en snel bezorgd.

Antwort von Oase

Beste Erwin, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
28 Oktober 2022

Heerlijke spareribs. We hebben ervan genoten.

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jannie van der Weide
26 Oktober 2022

het was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Antwort von Oase

Beste Jannie, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
23 Oktober 2022

alles weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Auke, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Arend
23 Oktober 2022

Heerlijk shoarma s hotel en pizza besteld. Levering was 20 min later dan aangevraagd. Maar logisch op een drukke zondag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Arend, wat fijn om te horen. Onze excuses voor het later bezorgen, maar het was inderdaad erg druk. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Oase.

TH
22 Oktober 2022

Heerlijk. Warm. Aanrader.

Antwort von Oase

Beste klant. Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Tonny
21 Oktober 2022

Heerlijke pizza's en vlot bezorgd , zo wil je het graag hebben.

Antwort von Oase

Beste Tonny, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
20 Oktober 2022

perfect !!!!

Antwort von Oase

Beste Auke, Bedankt voor uw mooie review, wij zijn erg blij om te lezen dat het perfect was :) Met vriendelijke groet, Team Oase

He
19 Oktober 2022

Pfff, ZO LEKKER WEER !!!

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rika
19 Oktober 2022

Pasta is duur voor zon klein beetje

Antwort von Oase

Beste Rika. Wat jammer om te horen, maar bedankt voor uw eerlijke feedback. We nemen dit mee. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Steven
18 Oktober 2022

Heerlijk mixed grill gegeten! De porties waren ruim en alles was erg lekker. De bezorging was vriendelijk en volgens afspraak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Steven, wat super om te horen. Bedankt voor de mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Piotr
16 Oktober 2022
Antwort von Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw goede recensie, we hopen dat u genoten heeft. Met vriendelijke groet, Team Oase

Oostra
15 Oktober 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk maar wel was de bestelling meer als een half uur te laatdaarvoor kregen we wel herl netjes een flesje wijn kado

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Nogmaals onze excuses dat het allemaal wat lager duurde dan normaal. Wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nog eens gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ruben
15 Oktober 2022
Antwort von Oase

Beste Ruben, Bedankt voor uw goede recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Luining
15 Oktober 2022

Uitstekende pizza's.

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Oiet
14 Oktober 2022
Antwort von Oase

Beste Oiet, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Viswat
14 Oktober 2022

Eten zeer goed aanrader

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens was! Wij zijn erg blij met uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Henkie
10 Oktober 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Steff
9 Oktober 2022

Heerlijke pizza’s en kapsalon! Snelle bezorging en goede ingrediĂ«nten ! Ga vooral zo door !

Antwort von Oase

Beste Steff, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te lezen dat u van alles heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Oase

Jannie vd Weide
5 Oktober 2022

heerlijk

Antwort von Oase

Beste Jannie, Bedankt voor uw goede recensie! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

K rozema
5 Oktober 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

E
1 Oktober 2022

Weet niet wat er onderweg gebeurt was maar alllllesss zat onder de saus. Voor de rest weer heerlijk gegeten

Janet
1 Oktober 2022

Lekker vers

Antwort von Oase

Beste Janet, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
1 Oktober 2022

Dit was de eerste keer dat het niet geweldig was en tegen viel De shoarma was droog, hard en te lang gebakken leek , wel jammer want het is anders altijd goed

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat jammer dat het deze keer zo is gegaan, onze excuses voor het ongemak. Wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nog eens gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
30 September 2022

Heerlijk en precies zoals verwacht vers en zeer smakelijk

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
30 September 2022

Pizza was heel lekker en nog goed warm. Bezorging op gevraagd tijd.

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn dat alles zo goed heeft gesmaakt, wij zijn blij met uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Middel
28 September 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Helbig
28 September 2022

Erg te vreden over het eten en ook over de bezorging .

Antwort von Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ingrid Oosterloo
26 September 2022

Super pizza en calzone! Bevalt elke keer weer super goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Ingrid, Wat fijn dat de calzone zo goed gesmaakt heeft! Wij zijn erg blij met uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Schut
25 September 2022

Graag een gewone ham kaas salami calzone op de menukaart via internet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijn Scheltens
24 September 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Koopmans
23 September 2022

Goed eten

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het lekker was . Met vriendelijke groet, Team Oase

Liza
22 September 2022

Kapsalon besteld, patat met vlees en knoflook gekregen, sla/groenten ver te zoeken.. op de bodem lagen een paar gesneden reepjes. Patat was op den duur zo droog dat het niet weg te krijgen was. Zelfs met de gratis cola kregen we het niet weg. Bezorger was erg vriendelijk. Kapsalon niet voor herhaling vatbaar.

Antwort von Oase

Beste Liza, Onze excuses dat u ontevreden bent over onze kapsalon. Wij als bedrijf hebben al jaren een klein beetje salade onder in de kapsalon zitten. Als u de volgende keer extra salade wilt kunt u in de opmerkingen zetten dat u er extra salade er bij wil hebben. Wel fijn om te horen dat de bezorger vriendelijk was. Met vriendelijke groet, Team Oase

. Elema
19 September 2022

Alles was lekker en precies volgens afspraak geleverd.

Antwort von Oase

Beste Elema, Wat fijn om te horen dat de bestelling heeft gesmaakt en dat het op tijd is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Margriet.
18 September 2022

Er mag wat meer ijsbergsla in de kapsalon en ik miste tomaat en komkommer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Magriet, Onze excuses dat u ontevreden bent over onze kapsalon. Wij als bedrijf hebben al jaren een klein beetje salade onder in de kapsalon zitten. Als u de volgende keer extra salade, tomaat of komkommer wilt kunt u in de opmerkingen zetten dat u er extra salade er bij wil hebben. Met vriendelijke groet, Team Oase

Antje Pinkster
18 September 2022

Vlotte service en goed warme pizza

Antwort von Oase

Beste Antje Pinkster, Wat fijn om te horen dat het goed was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Van der velde
16 September 2022

Had al een paar keer gevraagd of.men achterom wil lopen maar dat doen ze niet, vind ik jammer

Jeroen
14 September 2022
Antwort von Oase

Beste Jeroen, Bedankt voor uw goede recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Janet
12 September 2022
Antwort von Oase

Beste Janet, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

X
11 September 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Janet
9 September 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Wij zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Trijn Tholen
4 September 2022
Antwort von Oase

Beste Trijn, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Vels
4 September 2022

Snel, vriendelijke en heerlijk gegeten

Antwort von Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het lekker was en dat het op tijd is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Brennie
3 September 2022

Top bezorging, zelfs sneller als de verwachte bezorgtijd.

Antwort von Oase

Beste Brennie, Wat fijn om te horen dat het op tijd is bezrogd. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
1 September 2022

Heel lekker, zoals altijd.

Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team oase.

Piotr
1 September 2022

Salami in pizza geeft geen verse smak

Anita
31 August 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Anita, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
31 August 2022

prima zoals altijd

Antwort von Oase

Beste Auke, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

abel bakker
27 August 2022
Antwort von Oase

Beste Abel, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Miranda
26 August 2022

Binnen 15 minuten bezorgd, goed warm en erg lekker

Antwort von Oase

Beste Miranda, Wat fijn om te horen dat het lekker was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Appie viswat
26 August 2022

Was zeer goed verzorgd een aanrader

Antwort von Oase

Beste Appie, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hoeve
25 August 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Marjo
20 August 2022

Ga zo door het was heerlijk

Antwort von Oase

Beste Marjo, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joke van der Wal
20 August 2022

Zeer smakelijk en zéér snelle bezorging!!

Antwort von Oase

Beste Joke, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jos
19 August 2022

Lekker

Antwort von Oase

Beste Jos, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

jan Zantingh
18 August 2022

top

Antwort von Oase

Beste Jan, bedankt voor uw review, met vriendelijke groet, Team Oase.

Ricardo vonk
15 August 2022

Beste buitenlandse gerechten zeker een aanrader

Antwort von Oase

Beste Ricardo, bedankt voor dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Henk D
15 August 2022

De pizza was zeer naar tevredenheid, top.

Antwort von Oase

Beste Henk, wat fijn dat alles goed smaakte, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Anoniem
14 August 2022

Zo als altijd..heerlijk Eten goed warm Bezorger heel vriendelijk..uitmuntend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, wat super om te horen! Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

M zwarts
14 August 2022

Snelle bezorging , erg lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, wat fijn dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
13 August 2022

De spareribs waren weer heerlijk en op gevraagde tijd bezorgd. Top pizzeria. Wat ons betreft nog een Michelin-ster in Hoogkerk.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, wat super lief van jullie. Bedankt voor al jullie reviews. We hopen dat we jullie nog heel lang blij kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team oase.

Reinold
8 August 2022
Antwort von Oase

Beste Reinold, bedankt voor de recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

terry Jonker
7 August 2022

het was lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Terry, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
6 August 2022
Antwort von Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
5 August 2022

altijd prima

Antwort von Oase

Beste Auke, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Geertje Roest
5 August 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Miranda
3 August 2022

Heerlijke pizza en goed heet... vriendelijke bezorger

Antwort von Oase

Beste Miranda, Wij zijn blij om te horen dat alles naar smaak was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ellebree
3 August 2022

Smaakte heerlijk. Iedereen was tevreden.

Antwort von Oase

Beste Ellebree, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat alles naar smaak was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Eduard
30 Juli 2022

Lekkere pizza's! Goed van smaak en lekker heet. Bedankt.

Antwort von Oase

Beste Eduard. Bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn dat alles goed smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sibbele Douma
30 Juli 2022

Heerlijke pizza. Tijdige bezorging!

Antwort von Oase

Beste Sibbele, bedankt voor uw recensie. Fijn dat alles goed was! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Betty
29 Juli 2022

De shoarma was top, de bezorging ook! Alleen jammer dat je je punten niet krijgt, na meerdere keren bestellen sta ik nog steeds op 1 punt; heel vreemd

Antwort von Oase

Beste Betty, fijn dat alles goed beviel! Wat vervelend dat u geen punten krijgt. We nemen contact op met onze administratie om te kijken wat het probleem is met de punten. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
29 Juli 2022

Pizza was weer lekker en bezorging op gevraagde tijd.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, team Oase.

Henny
28 Juli 2022

De pizza tonijn.vond onze kleinzoon heerlijk đŸ‘đŸŒ De kapsalon ook veel vlees super lekker .

Antwort von Oase

Beste Henny, was super fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Margriet Koster
27 Juli 2022

De spareribs waren een beetje verbrand aan 1 kant. Ben ik niet gewend. De rest was weer geweldig, heeft ons verder goed gesmaakt.

Antwort von Oase

Beste Margriet, Bedankt voor u recensie. Wat jammer dat de spareribs een beetje verbrand waren, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet vaker voorkomt. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
22 Juli 2022

Heerlijk

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles naar smaak was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Lekker Broodje
21 Juli 2022
Antwort von Oase

Beste klant, Bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jarka
18 Juli 2022

Heel snel bezorgd heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Jarka, Bedankt voor u recensie! Wij zijn blij om dat te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
16 Juli 2022

Heerlijke verse goed belegde pizza's Heeft super gesmaakt

Antwort von Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles zo goed heeft gesmaakt! Wij zijn erg blij om dat te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Geertje Roest
15 Juli 2022
Antwort von Oase

Beste Geertje, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Wilfred
12 Juli 2022

Super ga zo door

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Wilfred, Bedankt voor u mooie recensie! Wij zijn blij met u compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase

Henk D
11 Juli 2022

De door ons bestelde pizza was helemaal naar onze zin en dus prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Henk, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

abel bakker
10 Juli 2022

lekker maar wel heel veel vlees helaas anderhalve schnitzel weg moeten gooien 2 schnitzel in 1 gerecht is echt te veel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Abel, bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat het lekker was. Gelukkig iets teveel als te weinig, toch? Met vriendelijke groet, Team Oase.

Oostra
10 Juli 2022

Alles was heerlijk zoals altijd,alleen was de pizza koud helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. Wat jammer om te horen dat de pizza koud was, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Lotte
8 Juli 2022

Perfect optijd en altijd lekker

Antwort von Oase

Beste Lotte, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jos
8 Juli 2022

Erg lekker. TOP pizza.

Antwort von Oase

Beste Jos, wat super om te horen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
8 Juli 2022

Lekker en op tijd vers en helemaal toppie De kofta was ietsje droog maar dat heb je met rundergehakt wel snel

Antwort von Oase

Beste Diana, bedankt voor uw feedback. we zijn blij dat u tevreden was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Piotr
7 Juli 2022

Heerlijk, compliment voor de pizzabakker

Antwort von Oase

Beste Piotr, bedankt voor uw recensie, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Van der velde
3 Juli 2022

Snel en lekker warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie, we zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Peter.
3 Juli 2022

Goedemorgen pizza's en shoarma, maar.ongelooflijk duur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Peter, bedankt voor uw feedback en uw eerlijkheid. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
3 Juli 2022

prima vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Auke, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joyce
3 Juli 2022

Allemaal prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Joyce, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

O
3 Juli 2022

Keurig bezorgt in warmhoudplaatje bak Eten was heerlijk

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. We vinden dit fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

M
2 Juli 2022

Eten was goed en werd snel bezorgd!

Antwort von Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. We vinden het fijn om te horen dat alles in orde was! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Cecile
29 Juni 2022

Jammer is dat we maar 1 pita broodje kregen, 2 besteld en betaald

Antwort von Oase

Beste Cecile, Wat jammer om dat te horen! Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker voor gaat komen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Erik
28 Juni 2022

Goed en warm eten doordat het in een isolatiebak wordt bezorgd en bij je voordeur pas wordt uitgepakt

Antwort von Oase

Beste Erik, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Betty
26 Juni 2022

Heerlijk gegeten van de shoarma schotel. Keurig op tijd bezorgd en goed warm En flinke porties Top hoor!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Beste Betty, Wat fijn om te horen dat de shoarma schotel lekker was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Marjo
26 Juni 2022

Het was weer heerlijk onze kipshoarma. Mooi op tijd en vriendelijke service.

Antwort von Oase

Beste Marjo, Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase

M slagter
25 Juni 2022

Altijd goed en lekker en snelle bezorging. Prima

Diana Akkerman
24 Juni 2022

Zoals altijd op tijd en volmaakt

Antwort von Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
24 Juni 2022

De spareribs waren weer heerlijk en de bezorging op gevraagde tijd.

Antwort von Oase

Beste Nico en Jannie, Wat fijn om te horen dat de spareribs lekker waren. Met vriendelijke groet, Team Oase

E
23 Juni 2022
Dirk
23 Juni 2022

De pizza,'s waren weet prima. En de bezorging ook goed.

Antwort von Oase

Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Abel
21 Juni 2022
He
20 Juni 2022

Spareribs heeeeerlijk !!! Pizza genieten !!! En alles optijd, goed heet en super vriendelijke bezorger.

Antwort von Oase

Beste klant, Wij zijn blij om dat te horen! Bedankt voor u recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Jacqueline Hulst
20 Juni 2022