Reviews from Oase Hoogkerk

Recent reviews

5.0
Eduard R.J. Bakker
Yesterday

Elke keer weer lekker eten. Vandaag was er een blikje drinken vergeten. Binnen 7 minuten opgelost. Super bedankt. 💪🙂👍

Lotte
Yesterday

Lekker en perfect op tijd!

G. Luppen
2 December 2022

Helaas 2 verkeerde pizza's ontvangen. Voor de rest was het prima

M.slagter
2 December 2022

Prima zoals altijd.

Geertje Roest
2 December 2022
Ciska Gorter
1 December 2022

Bezorger had op het verkeerde adres geleverd. Reed (net als de Sint) ons huisje stilletjes voorbij. Gelukkig waren de ontvangers in de andere straat zo vriendelijk de bestelling bij ons te brengen. Eten zelf was overigens weer voortreffelijk.

Reaction from Oase

Beste Ciska, Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is gegaan, wij bieden hiervoor onze excuses aan. Wij gaan ervoor zorgen dat deze fout niet nogmaals gemaakt word. Tevens zijn we wel heel blij om te horen dat het eten naar smaak was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
29 November 2022

Top👌

Reaction from Oase

Beste Piotr, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Romy
29 November 2022

Het eten was heerlijk! Lekker knapperige friet en goed gekruid vlees in de kapsalon die wij namen. Op tijd bezorgd, erg fijn.

Reaction from Oase

Beste Romy, super fijn om te horen dat alles goed was. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rene Riemsma
27 November 2022

Erg hard gebakken bodem en moest een uur wachten op mijn online bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Rene, wat vervelend om te horen, onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege de drukte heeft het wat langer als normaal geduurd, we gaan ons best doen om dit weer te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
26 November 2022

Heerlijk vers en super lekker

Reaction from Oase

Beste Diana, super bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Bas
26 November 2022

Eten was optijd, eten was goed en een vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Reaction from Oase

Beste Bas, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ellen
25 November 2022

Lekkere pizza met smakelijke korst en nog goed warm, ging in 1 x op. Werd ook vroeger bezorgd dan voorspeld. Volgende keer weer hier bestellen!

Reaction from Oase

Beste Ellen. Wat fijn om te horen, heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ricardo
24 November 2022

Super kwaliteit en service zeker een aanrader

Reaction from Oase

Beste Ricardo, bedankt voor uw goede recensie. We zijn blij om te horen dat alles na wens is. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Leo van Oorschot
24 November 2022

Ik had mixed grill voor 1 persoon besteld. ........ Maar hier kan een heel weeshuis van eten. toppie. Ik heb de hele week nog eten genoeg. Bezorger was zeer correct. Had in eerste instantie een bakje knoflook vergeten af te geven. Dat kwam hij nog met verontschuldigingen nabrengen. Dat heet klantvriendelijkheid. Dus ook toppie

Reaction from Oase

Beste Leo, wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Super om te horen dat onze porties groot genoeg zijn. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Anthony
21 November 2022

Bestel hier altijd pizza Shoarma of kipdoner. Word altijd netjes optijd gebracht en de pizza’s zijn top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Anthony, Wat super fijn om te horen en bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Robert
19 November 2022

Lekker! Goed belegd en zaten binnen 20min aan tafel! Een aanrader voor hoogkerk en omstreken!

Reaction from Oase

Beste Robert. bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
18 November 2022

Heerlijk vers heb genoten, wij allemaal

Reaction from Oase

Beste Diana, wat super goed om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
16 November 2022

super snel prima kwaliteit

Reaction from Oase

Beste Auke, wat fijn om te horen. Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hans
16 November 2022
Reaction from Oase

Beste Hans, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
12 November 2022

Heerlijk vers en super gisteren de shoarma ook vandaag kindermenu en pizza super lekker

Reaction from Oase

Beste Diana, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

He
12 November 2022

Heerlijk ! We hebben genoten van de pizza's ! Uiterst vriendelijke bezorger.

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Gienus Stavast
12 November 2022

De bezorger was erg vriendelijk en op tijd.

Reaction from Oase

Beste Gienus, Bedankt voor uw goede review en het compliment aan de bezorger! Met vriendelijke groet, Team Oase

de Vries
12 November 2022

Alleen maar complimenten.Top

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie review en uw complimenten! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
11 November 2022

Super !!

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, Bedankt voor uw goede review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Pat
10 November 2022

Voldoet ad verwachting ...prima.l

Reaction from Oase

Beste Pat, Bedankt voor uw goede review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ct Heijes
10 November 2022

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

MARGREET
9 November 2022

Kan de punten niet invoeren wij hebben nu 8 punten.

Ct Heijes
7 November 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ricardo
3 November 2022

Pizza smaakte lekker Alleen jammer dat ongeveer 20 % aangebrand was

Reaction from Oase

Beste klant, Wat jammer om te horen dat er een gedeelte van de pizza was aangebrand, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet vaker gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Vels
3 November 2022

Heerlijke pizzas gegeten echt top!!. Onze zoon kreeg zelfs nog een chocomelk blikje gratis wat ontzettend lief .........

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Usiena Alles
3 November 2022

Zoals altijd heerlijk! Goed gevuld, heet en altijd vriendelijke bezorger. Dik tevreden.

Reaction from Oase

Beste Usiena, wat fijn dat alles weer goed was. Heel erg bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ilona Horinga Visscher
30 October 2022

De gerechten waar weer heerlijk. Super bedankt!! Dit keer toch wat puntjes. De bezorging duurde echt lang. We hadden echt 1,5 uur van te voren besteld en onze voorkeurs tijd (1845) was niet haalbaar. De kruidenboter was of heel zacht alsof het in de magnetron was verwarmd of het was koud en bevroren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Ilona, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Door de drukte duurde het bezorgen helaas wat langer, onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw opmerking over de kruidenboter, wij zullen hier beter op gaan letten. Excuses! met vriendelijke groet, Team Oase.

Mark
30 October 2022

Maaltijd heerlijk. Bezorging iets te laat maar door de mails die je krijgt weet je ongeveer wanneer je het kan verwachten. Uiteindelijk een lekkere verrassing erbij gekregen en van de restanten kunnen we nog een keer eten.

Reaction from Oase

Beste Mark, wat super om te horen. Onze excuses voor het lange wachten, het was erg druk. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Erwin
29 October 2022

Weer een overheerlijke pizza gehad. Altijd goed belegd en snel bezorgd.

Reaction from Oase

Beste Erwin, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
28 October 2022

Heerlijke spareribs. We hebben ervan genoten.

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jannie van der Weide
26 October 2022

het was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Reaction from Oase

Beste Jannie, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
23 October 2022

alles weer perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Auke, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Arend
23 October 2022

Heerlijk shoarma s hotel en pizza besteld. Levering was 20 min later dan aangevraagd. Maar logisch op een drukke zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Arend, wat fijn om te horen. Onze excuses voor het later bezorgen, maar het was inderdaad erg druk. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Oase.

TH
22 October 2022

Heerlijk. Warm. Aanrader.

Reaction from Oase

Beste klant. Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Tonny
21 October 2022

Heerlijke pizza's en vlot bezorgd , zo wil je het graag hebben.

Reaction from Oase

Beste Tonny, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
20 October 2022

perfect !!!!

Reaction from Oase

Beste Auke, Bedankt voor uw mooie review, wij zijn erg blij om te lezen dat het perfect was :) Met vriendelijke groet, Team Oase

He
19 October 2022

Pfff, ZO LEKKER WEER !!!

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rika
19 October 2022

Pasta is duur voor zon klein beetje

Reaction from Oase

Beste Rika. Wat jammer om te horen, maar bedankt voor uw eerlijke feedback. We nemen dit mee. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Steven
18 October 2022

Heerlijk mixed grill gegeten! De porties waren ruim en alles was erg lekker. De bezorging was vriendelijk en volgens afspraak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Steven, wat super om te horen. Bedankt voor de mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Piotr
16 October 2022
Reaction from Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw goede recensie, we hopen dat u genoten heeft. Met vriendelijke groet, Team Oase

Oostra
15 October 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk maar wel was de bestelling meer als een half uur te laatdaarvoor kregen we wel herl netjes een flesje wijn kado

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Nogmaals onze excuses dat het allemaal wat lager duurde dan normaal. Wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nog eens gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ruben
15 October 2022
Reaction from Oase

Beste Ruben, Bedankt voor uw goede recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Luining
15 October 2022

Uitstekende pizza's.

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Oiet
14 October 2022
Reaction from Oase

Beste Oiet, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Viswat
14 October 2022

Eten zeer goed aanrader

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens was! Wij zijn erg blij met uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Henkie
10 October 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Steff
9 October 2022

Heerlijke pizza’s en kapsalon! Snelle bezorging en goede ingrediënten ! Ga vooral zo door !

Reaction from Oase

Beste Steff, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te lezen dat u van alles heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Oase

Jannie vd Weide
5 October 2022

heerlijk

Reaction from Oase

Beste Jannie, Bedankt voor uw goede recensie! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

K rozema
5 October 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

E
1 October 2022

Weet niet wat er onderweg gebeurt was maar alllllesss zat onder de saus. Voor de rest weer heerlijk gegeten

Janet
1 October 2022

Lekker vers

Reaction from Oase

Beste Janet, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
1 October 2022

Dit was de eerste keer dat het niet geweldig was en tegen viel De shoarma was droog, hard en te lang gebakken leek , wel jammer want het is anders altijd goed

Reaction from Oase

Beste Diana, Wat jammer dat het deze keer zo is gegaan, onze excuses voor het ongemak. Wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nog eens gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
30 September 2022

Heerlijk en precies zoals verwacht vers en zeer smakelijk

Reaction from Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
30 September 2022

Pizza was heel lekker en nog goed warm. Bezorging op gevraagd tijd.

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn dat alles zo goed heeft gesmaakt, wij zijn blij met uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Middel
28 September 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Helbig
28 September 2022

Erg te vreden over het eten en ook over de bezorging .

Reaction from Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ingrid Oosterloo
26 September 2022

Super pizza en calzone! Bevalt elke keer weer super goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Ingrid, Wat fijn dat de calzone zo goed gesmaakt heeft! Wij zijn erg blij met uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Schut
25 September 2022

Graag een gewone ham kaas salami calzone op de menukaart via internet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijn Scheltens
24 September 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Koopmans
23 September 2022

Goed eten

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het lekker was . Met vriendelijke groet, Team Oase

Liza
22 September 2022

Kapsalon besteld, patat met vlees en knoflook gekregen, sla/groenten ver te zoeken.. op de bodem lagen een paar gesneden reepjes. Patat was op den duur zo droog dat het niet weg te krijgen was. Zelfs met de gratis cola kregen we het niet weg. Bezorger was erg vriendelijk. Kapsalon niet voor herhaling vatbaar.

Reaction from Oase

Beste Liza, Onze excuses dat u ontevreden bent over onze kapsalon. Wij als bedrijf hebben al jaren een klein beetje salade onder in de kapsalon zitten. Als u de volgende keer extra salade wilt kunt u in de opmerkingen zetten dat u er extra salade er bij wil hebben. Wel fijn om te horen dat de bezorger vriendelijk was. Met vriendelijke groet, Team Oase

. Elema
19 September 2022

Alles was lekker en precies volgens afspraak geleverd.

Reaction from Oase

Beste Elema, Wat fijn om te horen dat de bestelling heeft gesmaakt en dat het op tijd is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Margriet.
18 September 2022

Er mag wat meer ijsbergsla in de kapsalon en ik miste tomaat en komkommer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Magriet, Onze excuses dat u ontevreden bent over onze kapsalon. Wij als bedrijf hebben al jaren een klein beetje salade onder in de kapsalon zitten. Als u de volgende keer extra salade, tomaat of komkommer wilt kunt u in de opmerkingen zetten dat u er extra salade er bij wil hebben. Met vriendelijke groet, Team Oase

Antje Pinkster
18 September 2022

Vlotte service en goed warme pizza

Reaction from Oase

Beste Antje Pinkster, Wat fijn om te horen dat het goed was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Van der velde
16 September 2022

Had al een paar keer gevraagd of.men achterom wil lopen maar dat doen ze niet, vind ik jammer

Jeroen
14 September 2022
Reaction from Oase

Beste Jeroen, Bedankt voor uw goede recensie! Wij zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Janet
12 September 2022
Reaction from Oase

Beste Janet, Bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

X
11 September 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Janet
9 September 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Wij zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Trijn Tholen
4 September 2022
Reaction from Oase

Beste Trijn, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Vels
4 September 2022

Snel, vriendelijke en heerlijk gegeten

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het lekker was en dat het op tijd is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Oase

Brennie
3 September 2022

Top bezorging, zelfs sneller als de verwachte bezorgtijd.

Reaction from Oase

Beste Brennie, Wat fijn om te horen dat het op tijd is bezrogd. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
1 September 2022

Heel lekker, zoals altijd.

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team oase.

Piotr
1 September 2022

Salami in pizza geeft geen verse smak

Anita
31 August 2022

Het eten was heerlijk. De bezorging was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Anita, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
31 August 2022

prima zoals altijd

Reaction from Oase

Beste Auke, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

abel bakker
27 August 2022
Reaction from Oase

Beste Abel, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Miranda
26 August 2022

Binnen 15 minuten bezorgd, goed warm en erg lekker

Reaction from Oase

Beste Miranda, Wat fijn om te horen dat het lekker was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Appie viswat
26 August 2022

Was zeer goed verzorgd een aanrader

Reaction from Oase

Beste Appie, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hoeve
25 August 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Marjo
20 August 2022

Ga zo door het was heerlijk

Reaction from Oase

Beste Marjo, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joke van der Wal
20 August 2022

Zeer smakelijk en zéér snelle bezorging!!

Reaction from Oase

Beste Joke, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jos
19 August 2022

Lekker

Reaction from Oase

Beste Jos, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

jan Zantingh
18 August 2022

top

Reaction from Oase

Beste Jan, bedankt voor uw review, met vriendelijke groet, Team Oase.

Ricardo vonk
15 August 2022

Beste buitenlandse gerechten zeker een aanrader

Reaction from Oase

Beste Ricardo, bedankt voor dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Henk D
15 August 2022

De pizza was zeer naar tevredenheid, top.

Reaction from Oase

Beste Henk, wat fijn dat alles goed smaakte, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Anoniem
14 August 2022

Zo als altijd..heerlijk Eten goed warm Bezorger heel vriendelijk..uitmuntend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, wat super om te horen! Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

M zwarts
14 August 2022

Snelle bezorging , erg lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, wat fijn dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
13 August 2022

De spareribs waren weer heerlijk en op gevraagde tijd bezorgd. Top pizzeria. Wat ons betreft nog een Michelin-ster in Hoogkerk.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, wat super lief van jullie. Bedankt voor al jullie reviews. We hopen dat we jullie nog heel lang blij kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team oase.

Reinold
8 August 2022
Reaction from Oase

Beste Reinold, bedankt voor de recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

terry Jonker
7 August 2022

het was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Terry, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Piotr
6 August 2022
Reaction from Oase

Beste Piotr, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
5 August 2022

altijd prima

Reaction from Oase

Beste Auke, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Geertje Roest
5 August 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Miranda
3 August 2022

Heerlijke pizza en goed heet... vriendelijke bezorger

Reaction from Oase

Beste Miranda, Wij zijn blij om te horen dat alles naar smaak was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Ellebree
3 August 2022

Smaakte heerlijk. Iedereen was tevreden.

Reaction from Oase

Beste Ellebree, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat alles naar smaak was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Eduard
30 July 2022

Lekkere pizza's! Goed van smaak en lekker heet. Bedankt.

Reaction from Oase

Beste Eduard. Bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn dat alles goed smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sibbele Douma
30 July 2022

Heerlijke pizza. Tijdige bezorging!

Reaction from Oase

Beste Sibbele, bedankt voor uw recensie. Fijn dat alles goed was! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Betty
29 July 2022

De shoarma was top, de bezorging ook! Alleen jammer dat je je punten niet krijgt, na meerdere keren bestellen sta ik nog steeds op 1 punt; heel vreemd

Reaction from Oase

Beste Betty, fijn dat alles goed beviel! Wat vervelend dat u geen punten krijgt. We nemen contact op met onze administratie om te kijken wat het probleem is met de punten. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
29 July 2022

Pizza was weer lekker en bezorging op gevraagde tijd.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, team Oase.

Henny
28 July 2022

De pizza tonijn.vond onze kleinzoon heerlijk 👍🏼 De kapsalon ook veel vlees super lekker .

Reaction from Oase

Beste Henny, was super fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Margriet Koster
27 July 2022

De spareribs waren een beetje verbrand aan 1 kant. Ben ik niet gewend. De rest was weer geweldig, heeft ons verder goed gesmaakt.

Reaction from Oase

Beste Margriet, Bedankt voor u recensie. Wat jammer dat de spareribs een beetje verbrand waren, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet vaker voorkomt. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
22 July 2022

Heerlijk

Reaction from Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles naar smaak was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Lekker Broodje
21 July 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jarka
18 July 2022

Heel snel bezorgd heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Jarka, Bedankt voor u recensie! Wij zijn blij om dat te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Diana Akkerman
16 July 2022

Heerlijke verse goed belegde pizza's Heeft super gesmaakt

Reaction from Oase

Beste Diana, Wat fijn om te horen dat alles zo goed heeft gesmaakt! Wij zijn erg blij om dat te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Geertje Roest
15 July 2022
Reaction from Oase

Beste Geertje, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Wilfred
12 July 2022

Super ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Wilfred, Bedankt voor u mooie recensie! Wij zijn blij met u compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase

Henk D
11 July 2022

De door ons bestelde pizza was helemaal naar onze zin en dus prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Henk, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

abel bakker
10 July 2022

lekker maar wel heel veel vlees helaas anderhalve schnitzel weg moeten gooien 2 schnitzel in 1 gerecht is echt te veel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Abel, bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat het lekker was. Gelukkig iets teveel als te weinig, toch? Met vriendelijke groet, Team Oase.

Oostra
10 July 2022

Alles was heerlijk zoals altijd,alleen was de pizza koud helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. Wat jammer om te horen dat de pizza koud was, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Lotte
8 July 2022

Perfect optijd en altijd lekker

Reaction from Oase

Beste Lotte, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jos
8 July 2022

Erg lekker. TOP pizza.

Reaction from Oase

Beste Jos, wat super om te horen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Diana Akkerman
8 July 2022

Lekker en op tijd vers en helemaal toppie De kofta was ietsje droog maar dat heb je met rundergehakt wel snel

Reaction from Oase

Beste Diana, bedankt voor uw feedback. we zijn blij dat u tevreden was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Piotr
7 July 2022

Heerlijk, compliment voor de pizzabakker

Reaction from Oase

Beste Piotr, bedankt voor uw recensie, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Van der velde
3 July 2022

Snel en lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie, we zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Peter.
3 July 2022

Goedemorgen pizza's en shoarma, maar.ongelooflijk duur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Peter, bedankt voor uw feedback en uw eerlijkheid. Met vriendelijke groet, Team Oase.

auke
3 July 2022

prima vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Auke, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joyce
3 July 2022

Allemaal prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Joyce, wat fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

O
3 July 2022

Keurig bezorgt in warmhoudplaatje bak Eten was heerlijk

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. We vinden dit fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

M
2 July 2022

Eten was goed en werd snel bezorgd!

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. We vinden het fijn om te horen dat alles in orde was! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Cecile
29 June 2022

Jammer is dat we maar 1 pita broodje kregen, 2 besteld en betaald

Reaction from Oase

Beste Cecile, Wat jammer om dat te horen! Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker voor gaat komen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Erik
28 June 2022

Goed en warm eten doordat het in een isolatiebak wordt bezorgd en bij je voordeur pas wordt uitgepakt

Reaction from Oase

Beste Erik, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Betty
26 June 2022

Heerlijk gegeten van de shoarma schotel. Keurig op tijd bezorgd en goed warm En flinke porties Top hoor!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Betty, Wat fijn om te horen dat de shoarma schotel lekker was. Met vriendelijke groet, Team Oase

Marjo
26 June 2022

Het was weer heerlijk onze kipshoarma. Mooi op tijd en vriendelijke service.

Reaction from Oase

Beste Marjo, Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase

M slagter
25 June 2022

Altijd goed en lekker en snelle bezorging. Prima

Diana Akkerman
24 June 2022

Zoals altijd op tijd en volmaakt

Reaction from Oase

Beste Diana, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
24 June 2022

De spareribs waren weer heerlijk en de bezorging op gevraagde tijd.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, Wat fijn om te horen dat de spareribs lekker waren. Met vriendelijke groet, Team Oase

E
23 June 2022
Dirk
23 June 2022

De pizza,'s waren weet prima. En de bezorging ook goed.

Reaction from Oase

Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Abel
21 June 2022
He
20 June 2022

Spareribs heeeeerlijk !!! Pizza genieten !!! En alles optijd, goed heet en super vriendelijke bezorger.

Reaction from Oase

Beste klant, Wij zijn blij om dat te horen! Bedankt voor u recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Jacqueline Hulst
20 June 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hilbrands
19 June 2022

Eten was super lekker en goed gevuld, bezorging was precies op tijd👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, wat fijn om te horen. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Appie viswat
19 June 2022

Er is geen betere zaak in eten vlot personeel vriendelijke mensensen

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor dit mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Miranda de valk
16 June 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Christina Bijkerk
15 June 2022

Aangenaam verrast Erg lekker en goed warm heet zelfs

Reaction from Oase

Beste Christina, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Remco
15 June 2022

Afgelopen week een pizza shoarma en vandaag twee broodjes kip shoarma besteld. Beide keren heerlijk gegeten en lekker warm. Ook aardige bezorgers. Dikke prima,

Reaction from Oase

Beste Remco, Wat fijn om dat allemaal te horen, en bedankt voor u mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Hermina
14 June 2022

Lasagne vond ik wat te dun waterig.

Reaction from Oase

Beste Hermina, Wat jammer om dat te horen! Wij gaan er voor zorgen dat dit niet vaker voor gaat komen. Met vriendelijke groet, Team Oase

ton rohde
13 June 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Lucas
12 June 2022

Was zeer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Lucas, Wij zijn blij dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Oase

Hoi
12 June 2022

Kapsalon bestelt maar haast geen sla gler bij en heel veel kaas wat niet gesmolten was jammer genoeg de rest van de bestelling was goed

Reaction from Oase

Beste klant, Wat jammer dat de kapsalon niet was zoals u gewenst had. Wij gaan hier zeker iets mee doen. Met vriendelijke groet, Team Oase

Sjors
12 June 2022

Bezorging was stipt op het gewenste tijdstip👌🏻 Vriendelijke bezorger. Vooraf werd ik gebeld voor achterhalen juiste adres, keurig netjes. Eten was lekker en goed op temperatuur, ik vond het wel erg zout.

Reaction from Oase

Beste Sjors, Wij zijn heel blij om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor u recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Nico en Jannie.
9 June 2022

Weer een heerlijke pizza. Bedankt.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, wat super om te horen dat weer alles goed smaakte. Bedankt voor alle mooie reviews die jullie plaatsen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Rozema
6 June 2022
Reaction from Oase

Beste heer/mevrouw Rozema, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Thomas
6 June 2022

Heerlijke pizza’s!

Reaction from Oase

Beste Thomas, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

BB
5 June 2022

Goede en lekkere kapsalons!

Reaction from Oase

Beste klant, wat fijn om te horen dat de kapsalons goed smaakten! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Ellen
5 June 2022

Lekkere goed warme pizzas en ook snel bezorgd. Niks op aan te merken.

Reaction from Oase

Beste Ellen, bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat het goed smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Eduard
4 June 2022

Lekkere pizza's. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reaction from Oase

Beste Eduard. Wat fijn om te horen dat de pizza's goed smaakten! Met vriendelijke groet, Team Oase.

He
4 June 2022

Snel, vriendelijk en HEELIJK !!!!!

Reaction from Oase

Beste klant, wat super fijn om te horen! Heel erg bedankt voor deze mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

jannie van der weide
26 May 2022

het was weer lekker

Reaction from Oase

Beste Jannie, Bedankt voor u recensie, en wat fijn dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Annie
23 May 2022

Was allemaal prima

Reaction from Oase

Beste Annie, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij zijn blij met u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Nikita
23 May 2022
Reaction from Oase

Beste Nikita, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Hilbrands
22 May 2022

Eten was nog lekker warm, en de bezorging was optijd👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Hilbrands, bedankt voor uw recensie. We vinden het fijn om dit te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jolanda
21 May 2022

Was heerlijk! En snelle bezorging. Top!

Reaction from Oase

Beste Jolanda. Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Amanda
20 May 2022

Het duurde helaas dit keer erg lang. Ik vind dat jammer omdat er ook vaak wat vergeten word.

Reaction from Oase

Beste Amanda, wat jammer om te horen. Helaas door de drukte heeft het wat langer geduurd dan normaal. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Esther Top
18 May 2022

Bijna een halfuur later dan de verwachtte tijd.

Reaction from Oase

Beste Esther, onze excuses voor de lange bezorgtijd. We gaan ons best doen om dit niet nog een keer te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Annet
16 May 2022

het was opnieuw een overheerlijke pizza, met snelle bezorging

Reaction from Oase

Beste Annet, bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn om te horen dat het goed smaakte! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
15 May 2022

De spareribs waren weer heerlijk en ook nog goed warm. We hebben er van genoten. De bezorger was de weg kwijt en wilde spareribs al bij de buren bezorgen.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.,

Henk D
15 May 2022

keurig op tijd

Reaction from Oase

Beste Henk, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat alles beviel. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jannie vd Weide
14 May 2022

Ik ben altijd erg tevreden over het eten, echter vandaag hebben we de helft weggegooid omdat de spareribs voor de helft zwartverbrand waren.

Reaction from Oase

Beste Jannie, bedankt voor uw recensie. Wat jammer om te horen dat de spare-ribs verbrand waren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

J.kooistra
14 May 2022
Reaction from Oase

Beste meneer/mevrouw Kooistra, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

E
14 May 2022

Lekker en snel

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Janssen
9 May 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Kuipers
9 May 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review, Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joke van der Wal
8 May 2022

Zeer smakelijk en véél mixed grill voor 2 personen. De bestelling was keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Joke, bedankt voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat alles smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joyce
8 May 2022

Geweldig, heerlijk allema

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Joyce, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jo
8 May 2022
Reaction from Oase

Beste Jo, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jeanette
5 May 2022
Reaction from Oase

Beste Jeanette, Bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

H. de Wit
4 May 2022

wij hadden 3 kapsalons besteld, overheerlijk we hebben er van genoten, bedankt.

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te horen dat u genoten heeft! Met vriendelijke groet, Team Oase

He
4 May 2022

Lekker hoor !!

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ok
2 May 2022

Keurig op tijd Was nog goed warm Smaakte heerlijk

Reaction from Oase

Beste klant, Wat goed om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

wnters
29 April 2022

goed eten snel bezorgd

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om te weten dat alles naar wens was. en bedankt voor u recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
24 April 2022

klein zakje aardappelschijfjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u recensie, wat jammer dat u de aardappelschijfjes te weinig vind. Wij gaan hier rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Team Oase

M de Jong
24 April 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

F.lamein
24 April 2022

Het eten was lekker en verzorgd .

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Ilona
24 April 2022

Het was weer erg goed! Lekkere pizza's en kapsalons.

Reaction from Oase

Beste Ilona, Wat goed om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jos
23 April 2022

23 min te laat eten was niet warm genoeg smaak was goed

Reaction from Oase

Beste Jos, bedankt voor u recensie! Wij gaan ervoor zorgen dat het eten de volgende keer op tijd, en warm bij u is. Met vriendelijke groet

dakkerman27@gmail.com
22 April 2022

Super lekker en Super vers !

Reaction from Oase

Beste klant. Wat fijn om te horen! bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Erik
22 April 2022

Lekker eten, werd op tijd bezorgd, eten kwam in een isolerende box tot aan de voordeur zodat het eten echt nog goed warm was en niet al half lauw. Net of we echt in een pizzeria zaten te eten. Hou deze service vol!

Reaction from Oase

Beste Erik, Bedankt voor u mooie woorden, we zijn blij dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Oase

Jansema
22 April 2022

Beter op letten op bezorgtijd had gezegd 19 uur maar bezorger belde mij al om 18:30 dat hij al voor de deur stond terwijl niemand thuis was

Reaction from Oase

Beste klant, Wat jammer om te horen dat het eten niet op de gewenste tijd bij u thuis was, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nog eens voorkomt. Met vriendelijke groet, Team Oase

Paul
18 April 2022

Prima eten en ook genoeg. Volgende keer weer.

Reaction from Oase

Beste Paul, Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Anoniem
17 April 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Herman
17 April 2022

Ik had al een tijd niet besteld bij Oase, ik hoorde dat het beter is geworden, dat blijkt inderdaad waar, pizza en bezorging perfect. Ik zal weer vaker gaan bestellen.

Reaction from Oase

Beste Herman. Bedankt voor uw mooie recensie. We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Familie van der Leij
15 April 2022

Zeer snelle bezorging, het eten smaakte prima en was goed warm, top!

Reaction from Oase

Beste Familie van der Leij, wat super om te horen! bedankt voor jullie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sietske
14 April 2022

Lekker zoals altijd

Reaction from Oase

Beste Sietske, bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

He
13 April 2022

Heerlijke pizza's !!

Reaction from Oase

Beste klant, wat fijn om te horen! bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Usiena Alles
12 April 2022

Altijd snel, lekker, goed heet en gevuld. Bezorgers altijd vriendelijk.

Reaction from Oase

Beste Usiena. Bedankt voor uw review. We vinden dit fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Oase.

Wilfred
10 April 2022
Reaction from Oase

Beste Wilfred, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

abel
10 April 2022

Heerlijke pizza's jammer dat de bezorger niet goed kon rekenen en dat ik was afgeleid door zijn voorkomen 5 euro te weinig terug gekregen maar het is hem gegund

Reaction from Oase

Beste abel, bedankt voor uw recensie. Fijn dat het goed smaakte! Onze excuses voor het geld probleem. U kunt altijd even contact met ons opnemen hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Lisanne
4 April 2022

Ik kreeg de verkeerde pizza bezorgd na een dik uur er op te moeten wachten. De tweede pizza kwam dan wel wat sneller, maar was alsnog een beetje koud. De pizza's waren voor de rest lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Lisanne, Bedankt voor u recensie. Onze excuses voor het ongemak, wij gaan er voor zorgen dat dit niet meer gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
3 April 2022

super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Auke, Bedankt voor u goede recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Appie viswat
3 April 2022

Zeer goed eten aanrader

Reaction from Oase

Beste Appie, Bedankt voor u mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Michelle
3 April 2022

Ik had Margarita met champignons besteld. Zonder champignons gekregen, met mega zwarte Bodem! Bezorg tijd duurde langer als een uur terwijl ik 2 straten verderop woon.

Reaction from Oase

Beste Michelle, Onze excuses voor het ongemak, wij gaan contact met u opnemen om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Oase

HFC
2 April 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase

Fam. Gorter
2 April 2022

Heerlijke pizza, vlotte en bijzonder vriendelijke bezorger.

Reaction from Oase

Beste klant, Wat fijn om dat te horen, en bedankt voor u review. Met vriendelijke groet, Team Oase

Van der velde
1 April 2022

Prima!

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

auke
28 March 2022

prima snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Auke, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Johannes
27 March 2022

Mixen grill voor 2 personen besteld, was heerlijk, en vlot bezorgd. Ook handig dat je een melding krijgt als je bestelling onderweg is.

Reaction from Oase

Beste Johannes, bedankt voor uw mooie recensie. We vinden het fijn om te horen dat alles goed smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jacqueline
24 March 2022

Altijd super lekker en optijd bezorgd!

Reaction from Oase

Beste Jacqueline, bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Jo
24 March 2022

Het eten was dit keer niet zo best. Pizza was bijna koud en de groente nog te rauw, jammer.

Reaction from Oase

Beste klant, wat jammer om te horen. Onze excuses hiervoor, we gaan ervoor zorgen dat dit niet nog een keer gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

MARGREET
23 March 2022
Reaction from Oase

Beste Margreet, bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Trijn Tholen
19 March 2022

Ben zeer tevreden.

Reaction from Oase

Beste Trijn, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Nico en Jannie.
18 March 2022

Het eten was weer heerlijk, ook nog goed warm. Salade stelde niet veel voor. Bezorger kwam een half uur later dan gevraagd.

Reaction from Oase

Beste Nico en Jannie. Fijn om te horen dat het eten goed was. Onze excuses dat het eten later is gekomen door de drukte. We gaan onze best doen om dit de volgende keer te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Oase.

M. Hofstee
15 March 2022

Was weer top

Reaction from Oase

Beste meneer/mevrouw Hofstee, wat fijn om te horen! Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Dick
13 March 2022
Reaction from Oase

Beste Dick. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Liesbeth
13 March 2022

Heerlijk gegeten! Prima warme pizza!!!

Reaction from Oase

Beste Liesbeth, Bedankt voor uw goede recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

Anoniem
12 March 2022

Heerlijke pizza! Bezorger keurig op tijd

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

M
12 March 2022

Goede pizza's, mooi op tijd klaar en dus warm mee naar huis

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw mooie recensie Met vriendelijke groet Team Oase

De vries
12 March 2022

De shoarma is van topkwaliteit

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor u mooie recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

Jos
12 March 2022

Lekker en snel bezorgd

Reaction from Oase

Beste Jos, Wat fijn om te horen dat u tevreden was! Met vriendelijke groet, Team Oase

Erwin Broersma
12 March 2022

Heerlijke pizza's, sneller bezorgd dan aangegeven.

Reaction from Oase

Beste Erwin. Bedankt voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

J.G. Nijhoff
12 March 2022

Bezorging zoals gevraagt, extra bakje knoflook miste (kan gebeuren) en patat vrij hard/lang doorgebakken. Vlees was goed en een lekkere frisse salade, dank u.

Reaction from Oase

Beste klant, Bedankt voor uw recensie. Het spijt ons dat het extra knoflook bakje er niet bij zat. Met Vriendelijke Groet, Team Oase.

Bas
11 March 2022

Heerlijke pizza's. Dunne bodem. Goede service. Online besteld. Op de minuut precies bezorgd.

Reaction from Oase

Beste Bas, Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

Kuipers
11 March 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Daniëlle Dirks
9 March 2022
Reaction from Oase

Beste Daniëlle Bedankt voor u recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

J.S.
3 March 2022
Reaction from Oase

Beste klant, Bedank voor u mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Oase

Denise
3 March 2022

Heerlijke pizza's, het broodje met knoflook is super en de frietjes waren heerlijk gekruid. Neem daarbij de stralende bezorger, dat maakt dat we hier zeker vaker zullen bestellen!

Reaction from Oase

Beste Denise. Bedankt voor uw recensie. We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Margriet Koster
2 March 2022

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar

Reaction from Oase

Beste Margriet. We zijn blij dat alles goed beviel. Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Joyce
2 March 2022

Het was heerlijk

Reaction from Oase

Beste Joyce, bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Sibbele Douma
1 March 2022

Alles prima geregeld!

Reaction from Oase

Beste Sibbele, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

HGK
28 February 2022

Ik had een shoarma schotel. Het bakje vlees zat net voor de helft vol. Gelukkig zat er wel voldoende koude patat bij zodat ik me iig nog enigzins vol kon eten. En wéér de extra sausjes er niet bij. Jammer hoor.

Reaction from Oase

Beste klant, wat vervelend om te horen. Onze excuses hiervoor. Dit zal in de toekomst niet weer gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Oase.

M slagter
27 February 2022

Altijd op tijd ,,en het eten was weer super,net als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat alles goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Oase.

gaatse gjaltema
27 February 2022

spareribs waren goed verder prima geen opmerkingen

Reaction from Oase

Beste Gaatse Bedankt voor uw recensie Met Vriendelijke Groet Team Oase

ingeborg tempel
26 February 2022

was heerlijk dank u

Reaction from Oase

Beste Ingeborg Bedankt voor uw recensie. Met vriendelijke groet Team Oase

Yvonne
26 February 2022

Eten was heerlijk en werd 39 minuten eerder bezorgd dan aangegeven in de mail. TOP !

Reaction from Oase

Beste Yvonne, Fijn dat alles goed beviel. Met vriendelijke groet Team Oase

Franc Muller
26 February 2022

Eerste bestelling spareribs en kapsalon medium en gratis blikje cola maar die zat er niet bij Tweede bestelling Pizza was koud en het gratis tweede blikje frisdrank zat er niet bij. Ik heb het doorgegeven in de bestelling. En de spaarpunten punten van blijft op twee staan , ik bestel vaker maar dit is niet zoals het hoort

Reaction from Oase

Beste Franc, Onze excuses dat het eten koud was. En het blikje drinken er niet bij in zat. Dat zou niet meer gebeuren. Met vriendelijke groet Team Oase

Elze
25 February 2022

2x Pizza en een kindermenu. Alles was heerlijk! En precies op tijd bezorgd! Complimenten!

Reaction from Oase

Beste Elze, Bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat alles goed was. Met vriendelijke groet Team Oase

Fo
24 February 2022
Reaction from Oase

Beste klant, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

H. de Wit
23 February 2022

de beide pizza's waren goed en lekker de kapsalon was overheerlijk en heel goed smakelijk samengesteld, aanbevolen bestellen wij zeker weer

Reaction from Oase

Beste meneer/ mevrouw de Wit, bedankt voor uw mooie recensie. We zijn blij dat alles goed smaakte. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Johanna
23 February 2022

Ik ben al lang klant bij jullie dit is me nieuwe mail

Reaction from Oase

Beste Johanna, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Oase.

Melanie
23 February 2022

Eindelijk weer lekkere pizza’s hier. Met de nieuwe eigenaar is de oase echt vooruit gegaan. De bezorging is echt snel en tot nu toe elke keer echt heerlijke pizza gehad. Ook de kapsalon valt hier in de smaak.

Reaction from Oase

Beste Melanie. Bedankt voor dit mooie compliment. We zijn blij dit te horen! Met vriendelijke groet., Team Oase.

Koopmans
23 February 2022

Nieuwe klant maar niks te klagen het eten was heerlijk