Reviews from Oase Hoogkerk

Recent reviews

5.0
Gines
20 May 2024

Wij zijn in het verleden weleens kritisch geweest op bezorging, temperatuur en kwaliteit van de pizza's. Maar de pizza's van gisteren waren TOP!! Super goed gevuld, lekker warm en op de afgesproken tijd bezorgd. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boukje
19 May 2024

Ik had Shaslick Met Kipfilet besteld helaas kreeg ik kipfilet met soarma.

T.Dijkema
18 May 2024

Pizza was heerlijk de lasagne viel tegen veel bladdeeg weinig ingrediënten smaak was wel goed maar zal dit niet weer bestellen

Liesko
17 May 2024

Complimenten aan de kok

Kees Rozema
16 May 2024

Website op telefoonverkeer niet helemaal goed

Brandsma
16 May 2024

Snelle bezorging en heerlijk gegeten 👍👍

Jansen
13 May 2024

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

bos
11 May 2024

zat geen sla bij beetje jammer

Dijkman
9 May 2024

Vond het vanavond minder.het was niet warm.lasagne was lauw en bijna geen lasagne bladen erin ,en ben in 5 minuten thuis en direct gegeten.

M. Roffel
9 May 2024

Altijd goed en lekker eten. En vlotte bezorging

Sandra
6 May 2024
Auke
5 May 2024

zoals altijd perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie van der Weide
5 May 2024

Perfect zo als altijd

Jan zantingh
5 May 2024

Zeer snel , prima kwalitey

Anja
5 May 2024

Er is alleen bij een medium kapsalon veel te weinig saus erbij

Sandra Jansen-benedick
3 May 2024
Gina
30 April 2024

Prima gegeten en vriendelijke bezorging.

Arens
30 April 2024
auke
28 April 2024

alles prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
27 April 2024

Het was weer heerlijk zo als altijd Een echte aanrader

Dirk
25 April 2024

Het was weer Top! zoals gewoonlijk.

Ricardo
25 April 2024

Helaas was de bestelling deze x niet zo goed de Calzone pizza’s waren slap Andere keren niet meegemaakt

Alex Hek
24 April 2024

Heerlijke pizza! Vriendelijke bezorger!

Dre
22 April 2024

Nvt

Postma
21 April 2024

Alleen de sla zag er niet fris uit en smaakte ook niet fris de rest was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rk
20 April 2024
Erik
19 April 2024

Nvt

Jarka
18 April 2024

Heerlijk en super snel dank je wel voor extra drinken 🙏🏼

P
15 April 2024

Snel geleverd en goed van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G en L
14 April 2024
Jan
14 April 2024

Vlotte bezorging, goed belegde pizza, en op goede temperatuur (warm)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex Smit
11 April 2024

Voldoende te eten smaakte goed .

Tas
10 April 2024
Anne
8 April 2024

Zoals altijd weer prima in orde

Tineke Baron
8 April 2024
Inez
6 April 2024

De pizza’s waren heerlijk en ook op tijd bezorgd! Prima dus!

Bakker
6 April 2024

Schnitzels waren zoals gewoonlijk heerlijk, de patat was deze ronde niet te eten bruin verbrand en oud olie Slechtste patat wat ik ooit gegeten heb

Rein
1 April 2024

dank voor de smaak volle maaltijd en snelle levering ook het uitstekend afhandelen van de klacht ty medewerkers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
30 March 2024
Joke van der Wal
29 March 2024

Héle snelle levering, lekker gegeten en alles was goed warm

Sandra Jansen-benedick
29 March 2024

Het was weer heerlijk, en veel sneller bezorgd dan gemeld werd.

Niels Mijdendorp
28 March 2024

Bestelling was niet compleet. Friet ontbrak. Shoarma was niet echt warm.

Ikk
27 March 2024

De aardappelschijfjes waren een beetje erg doorgebakken. De spareribs waren weer lekker mals en de pizza's waren ook lekker

auke
25 March 2024
Gerrit
25 March 2024
Zwama
25 March 2024

het eten is oke alleen bij de bestelling iets vergeten mee te geven nl . 1x gratis cola, 3x knoflook saus, en de salade die bij een shoarma schotel in zit. heb reeds gebelt hier over en wordt bij een volgende bestelling mee geleverd. goed afgehandeld👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana Akkerman
23 March 2024

De shoarma was heerlijk Oase is top !!

Greetje
21 March 2024

Veel jalopeno pepers in de pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bettina Loos
18 March 2024

Was weer heerlijk😃😃😃😃👍👍👍👍

Reaction from Oase

Beste Bettina, Fijn om te horen dat alles op jou wenst was . Met vriendelijke groet team Oase

Marjo
17 March 2024

Super blij. Heerlijk gegeten. Alles was heerlihk

Reaction from Oase

Beste Marjo, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent en dat je heerlijk hebt gegeten! We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet team Oase

Marcel
17 March 2024

Goed eten was lekker aleen miste de knoflook maar had gelukig nog voor de rest was ie super goed

Reaction from Oase

Beste Marcel, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je over het algemeen van het eten genoten hebt, maar het spijt ons dat de knoflook ontbrak. We zullen ervoor zorgen dat dit de volgende keer in orde is. We waarderen je support en hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet team Oase .

Jan
16 March 2024

Warm, royaal, snel, heerlijk

Reaction from Oase

Best Jan, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn verheugd dat je genoten hebt van onze warme, royale en snelle service, en dat je het eten heerlijk vond. We waarderen je positieve beoordeling enorm. Met vriendelijke groet team Oase

Hans
15 March 2024

Gewoon goed

Reaction from Oase

Beste Hans, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet team Oase

Tineke Baron
14 March 2024
Jansen
14 March 2024
Freddie
14 March 2024

Goede bestelling, broodje hamburger en broodje kipburger en een pizza carbonara precies zoals we gevraagd hebben, top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Freddie, Fantastisch om te horen dat je bestelling precies was zoals je gevraagd hebt! We streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet team Oase

Mieke
11 March 2024
kees brink
11 March 2024

prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael van der Ploeg
10 March 2024

Eten was prima kreeg melding over bestelling met tijdstip maar ze waren er al een half uur eerder dan aangegeven. Verder petje af voor de bezorger erg vriendelijk. Ga zeker vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet Koster
10 March 2024

Snel geleverd, en was weer heerlijk

Jannie
9 March 2024

Zoals altijd lekker

De Vries
8 March 2024

Snelle bezorging , En heerlijk eten

Ronald Pastoor
7 March 2024
Freddie
7 March 2024

Beter de omschrijving lezen, hadden geen ei gedaan en toch zat er ei op.

Marian
5 March 2024

Ik koop vaker bij oase, maar deze keer was the best ever. Krokante randen en fantastische topping.

Hilko Wiersma
4 March 2024

Was weer super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk D
4 March 2024

Prima kwaliteit, smaak heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
3 March 2024
Mslagter
2 March 2024

Heerlijk zoals altijd

Greetje
2 March 2024

Was nog erg warm en snel bezorgd

Thea
1 March 2024

Net als anders was weer lekker

s.j. de vries
28 February 2024
Erik
25 February 2024

De spare-ribs zijn heerlijk echt een aanrader, Bezorging vrij snel en vriendelijke bezorger

Christiaan
25 February 2024

Nu een keer of 4/5 wat besteld Zowel Pizza als andere gerechten. Iedere keer weer verbaast hoe lekker het is en altijd nog gloeiend heet aangezien we in de Hoorensemeer wonen wat toch wel een stukje bij hun vandaan is. Meestal word het bezorgt binnen een uur. Een aanrader dit Restaurant

Diana Akkerman
24 February 2024

Prima

Thea
23 February 2024

Het was weer toppie

Jansen
22 February 2024
Bert
20 February 2024
Henk D
18 February 2024

prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Auke
18 February 2024

Alles prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
17 February 2024
Sandra Jansen-benedick
16 February 2024

Heel lang niet besteld, nare ervaring met vroegere eigenaar, maar door positieve berichten van anderen, toch maar eens weer geprobeerd, het was geweldig, lekker eten, meer dan genoeg, pizza heerlijk, kapsalon geweldig, lamachun lekker veel! En zeker lekker! Snel bezorgd ook! Echt een aanrader!

Jan
15 February 2024

Zoals altijd vlotte levering van overheerlijk eten! Pizza's zijn goed belegd en erg lekker! De Mixed Grill voor 1 persoon wederom voortreffelijk. Heerlijk gekruide patat erbij. Eén nadeel, het is teveel en ik krijg het niet op... (morgen dus maar weer het teveel opwarmen in de magnetron, yummie)

Jos Kuipers
14 February 2024

Opnieuw alles dubbel ontvangen. Niet erg wel heel veel .

Tineke Baron
14 February 2024
Hans
14 February 2024

Altijd super en ruim op tijd bezorgd

auke
11 February 2024

alles prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

bakker
10 February 2024

1 van de lekkerste lasagne (paesana) die ik heb gegeten maag was helaas te klein om alles op te eten zeker een aanrader en snel bezorgd

Thea
8 February 2024

Het eten was weer heerlijk

Kars
5 February 2024
Dijksterhuis
4 February 2024

Bij drukte gaat er veel mis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M slagter
4 February 2024

Prima zoals altijd

A.
3 February 2024
Hans
1 February 2024

Dik tevreden ga zo door

Marjo
28 January 2024

Was weer prima in orde. Zelfs een extra pita broodje gekregen. Super.

Reaction from Oase

Beste Marjo, Wat fijn om te horen dat alles in orde was . Met vriendelijke groet, teamOase

Jan
27 January 2024

Grote shoarma besteld, snel bezorgd en was heerlijk van smaak.

Reaction from Oase

Beste Jan, Geweldig om te horen dat je ervan genoten hebt Met vriendelijke groet Team Oase

Sietske
25 January 2024

Zo lekker gegeten .. pizza calzone met xtra kaas ..heet veel toppings erop, zalig! En een bakje baklava ..totaal niet droog. Leuke bozorger ...altijd goed eten hier 😉

Alex
25 January 2024
Henk D
22 January 2024

Prima van smaak, heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Henk , Wat goed om te horen dat het naar wens was en heerlijk van smaak was . Met vriendelijke groet Team Oase

Ton
22 January 2024

Zeer smakelijke pizza, bezorgt op afgesproken tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oase

Beste Ton, Dat is geweldig om te horen! 🍕 We streven altijd naar tevreden klanten. Met vriendelijke groet Team Oase