Facebook

Beoordelingen van Oase Hoogkerk

Recente recensies van Oase Hoogkerk

4 sterren na 337 reviews

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon besteld met kipshoarma. Helaas was het gewoon shoarma. Wel lekker maar niet besteld. Is vaker gebeurd. Toelichting wordt dan niet goed gelezen.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een half uur te laat

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna half uur later maar wel lekker eten

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd pizza was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker zoal altijd.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle vriendelijke bezorging!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat het lekker was. We wonen 5 minuten rijden van Oase het heeft 2 uur geduurd. Na bellen zou het nog 10 minuten duren maar dat werd nog weer een half uur. Zo klaar mee jammer

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vanwege de drukte 2 uur, maar werd keurig gebeld. Spareribs waren helaas niet geheel gaar maar wel goed te eten. Vriendelijke bezorger.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, knoflooksaus vergeten.... Dat is echt een minpunt bij een pizza shoarma

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon zat teveel knoflooksaus overheen, sla was niet vers. Ontzettend misselijk geweest. Meestal zeer tevreden maar dit keer absoluut niet.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 producten besteld, komen ze aan de deur met de pizza en zijn de spareribs vergeten. Duurde bijna een half uur voordat deze werden bezorgt. Als je dan belt krijg je een Miep aan de telefoon die het geen reet kan schelen. Compliment voor de bezorgers, luisteren naar de klant en bieden een oplossing.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veels te lang moeten wachten 17.00 uur besteld, zou 18.15 worden bezorgd 19.00 uur geleverd.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging echt waardeloos voor de zoveelste keer.. na bellen mijn bestelling een uur later als gepland.. vorige 3 keren bijna 1.5 uur gewacht.. Geen enkele vorm van compensatie terwijl dit volgens mij toch echt wel op zijn plaats is ondertussen.. kwaliteit van het eten was ok.. Alleen jammer van de bruine verlepte sla blaadjes. Shoarma en friet waren prima en ook meer als voldoende

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima, maar de bezorging is echt verschrikkelijk! Als je 2 uur moet wachten op je simpele bestelling ban 2 kapsalon.. En ja nadat ze zeggen dat de bezorger bijna weggaat nog eens bijna 3 kwartier moet wachten. Ja dan vind ik het ronduit slecht dat je aan de telefoon alleen krijgt te horen, ja maar hij is nu onderweg hoor.... En verder niks! Een hele slechte zaak!! Stuur dan geen mailtjes met de bezorgtijden erin en omcirkel dan zeker niet ook nog eens de tijd op de bon en dan vervolgens een uur later pas bezorgen!!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijkbaar was het heel erg druk, maar direct na het bestellen kreeg ik de melding dat het nog een uur zou duren voordat de bestelling bezorgd zou worden. Na 1 uur en 20 minuten gebeld, toen werd gezegd dat ze er mee bezig waren en na nog 20 minuten werd de bestelling eindelijk bezorgd. Wel met excuses!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je moest 1,5 uur op je bestelling wachten. Als ik had geweten dat het zolang duurde had ik het helemaal niet besteld. Maar was al betaald via Ideal waar je ook nog eens extra voor betaald.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, de pizza's goed warm en bestelde extra's keurig geleverd.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pizza was goed belegt. Alleen wat minder kaas mag van mij Maar hij was verder lekker👍

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geen klachten, nu 2 uur moeten wachten op 3 pizza's. Nog een keer extra achteraan gebeld. Ook geen blikje drinken erbij gekregen. Pizza was wel goed.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tien voor zes besteld via web, om kwart over acht bezorgd . Misschien n idee om n tijds indicatie te geven dan weet de klant waar hij/zij aan toe is en kan de bezorging eventueel nog afgezegd worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten voor 1 broodje Lamachun vind ik veel te lang. half 6 gebeld. Half 8 bezorgt. Heb ik nog nooit bij een andere bezorgdienst gehad en deze zit ook nog het dichtste bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden om 17.05 uur een bestelling geplaatst. Op de bankafschrift stond een tijd van 17.11 uur. In de mail stond dat de bestelling om 18.05 uur gebracht zou worden.... de bestelling werd om 18.30 uur bezorgt !! Dit was onze laatste keer Oase

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Levering op afgesproken tijd. Pizza niet echt warm.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza bodems en randen waren erg zacht en slof. We hebben om 17.00 besteld die zou er om 18.0o zijn. Echter werd ons eten pas rond 19.00 bezorgd

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geleverd zoals afgesproken, heerlijk van de verschillende pizza's gegeten. En dank voor de fles wijn!

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, uitstekend, kan niet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fucking slecht

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk maar 1.5 uur wachten vind ik te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar voor de tweede keer héél lang op onze bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is prima maar de bezorger kon het adres niet vinden en na 3x duidelijke uitleg werd ik beschuldigd van boos worden. kruising bangeweer johan van zwedelaan 95 is maar op 1 plek en dat is niet op nr 11 volgen tomtom. als dat niet word begrepen kan ik daar niks aan doen. mvg Henry

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis blikje cola, helaas niet gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de website, betaald via iDeal. Bezorging liep een halfuur uit, t.o.v. de tijd die ik had aangegeven. Vervolgens word ik gebeld dat ik nog 2 euro bezorgkosten moest betalen. Niet erg netjes. Kapsalon smaakte wel goed.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voor 18:15 en het was er om 18:15! Super!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed 10

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze moeten rekening houden met drukke dagen/tijden. Extra personeel inzetten. Moest veel te lang wachten op mijn bestelling.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de bezorging soms erg veel later kan zijn. (Waar wij inmiddels rekening mee houden) Is dit in onze optiek de heerlijkste kapsalon van heel Groningen. Voor een schappelijke prijs. Een aanradertje. Aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur later bezorgen dan gepland stond vind ik best wel veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannekoek van de lamachun was wat aangebrand en hard

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend en kwantiteit eveneens. Helaas was de bezorging wat verlaat. Maar het eten was het wachten waard. ?

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker warm

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld om 17.30, en 19.30 pas bezorgd belachelijk. Na 1uur gebeld voor mijn bestelling en ik wou de baas spreken kreeg als antwoord hij is bezig.NOOIT MEER BESTELLING BIJ OASE IN HOOGKERK.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op afgesproken tijd bezorgd.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang, bijna anderhalf uur, maar het eten was heerlijk.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam ruim 45 min. later dan via de email was doorgegeven (totaal 1h45 gewacht). De smaak van het gerecht was prima. Alleen miste ik de pepersmaak in de pepersaus.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht. 2 saus niet geleverd en blikje cola ook niet. Pffff

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 2 uur wachten!!!!! Zeer triest

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel weinig smaak aan het eten. Zijn we niet van jullie gewend!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze leveren opeens niet meer buiten hgk

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer ontevreden laatste keren erg lange wachttijden zelfs meer dan 2 uur voor de bestelling werd geleverd, bestel niet weer iets

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te late bezorging. Eten weinig smaak en Koud

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op ons eten gewacht, toen we door aangaven bij de bezorger werden wij onvriendelijk te woord gestaan... ook was het eten inmiddels koud... zeer jammer dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, warm en een snelle bezorging, binnen de opgegeven tijd.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, meer dan een uur hebben we gewacht. Toen we mail kregrn met verwachte bezorgtijd, duurde het nog 20 minuten voordat het er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Pizza's zijn zo als altijd heerlijk.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt verschrikkelijk, bestel er nooit meer er is altijd wel wat

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om half zes gisteravond en na ruin 1uur nog niks ,gebeld maar kreeg als antwoord het was druk was maar je kan mij niet vertellen dat dat gelijk om half zes ook al zo druk was ,om 19 uur nog niks en de geplande bezorgtijd was 18.40 weer gebeld heb gezegd dat ik het niet meer hoefde want dit is toch belachelijk zet je bij de bestelling zo snel mogelijk. uiteindelijk waren ze om 19.30 uur onderweg met het eten TWEE uur na bestelling maar ik hoefde het niet meer. GEEN excuus of niks voor de telefoon ze kapte het gewoon af en gooide de hoorn erop ,ontslagen zal ik zeggen die meid uiterst onbeleefd besteld daar nooit meer

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een half uur later bezorgd dan afgesproken en het gratis blikje drinken zat er niet bij. Vriendelijke bezorger. Voor de rest was eten super zoals altijd.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd veel later bezorgt dan afgesproken en toen was er ook nog een deel van de bestelling vergeten om te bezorgen

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd de bestelling om 17.15 uur te bezorgen, maar het kwam al om 17.00 uur. Dat was in dit geval niet handig, want nog niet iedereen was thuis, ik had niet voor niks 17.15 uur gezegd. Eten was verder prima, de hoeveelheden worden wel steeds minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.20 uur besteld 2x spare ribs schotel, in de mail stond dat het 19.20 uur bezorgt zou worden. 19.40 uur nog geen eten, toen contact opgenomen. Werd gezegd dat het erg druk was en zou nog een 15 minuten duren.... oké we wachten nog even !! 20.10 uur nog geen eten, toen hebben we contact opgenomen dat ze ons geld maar terug storten en dat we het eten niet meer hoeven... erg slechte bedoeling !! Er kwam nog geen sorry of excuses !! Gr. Een erg ontevreden klant en dat terwijl we op max. 10 minuten rijden afstand van de oase wonen.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd was lang maar het eten was heeerlijk

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend kan niet beter.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer dik tevreden.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALS je de juiste pizza krijgt zijn ze lekker..... maar nu voor de 3e keer een verkeerde gekregen. Dan zou het toch aardig zijn geweest, dat als je daarover belt, ze met een oplossing komen, maar helaas......

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is helemaal prima maar het wordt helaas iedere keer een half uur later bezorgd dan aangegeven.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is hier normaal redelijk goed maar de laatste tijd mede door lange bezoektijden niet echt warm meer. Bezorgtijden van 45 min aangeven en dan 2 uur wachten zijn eerder regel dan uitzondering.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en een kwartier moeten wachten voor mijn bestelling. BELACHELIJK. NOOIT MEER

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam te laat. Meer dan een uur moeten wachten. De pasta carbonara zat veel te veel saus in en te weinig vlees.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen blikje cola bij. Gebeurt vaak dat er iets vergeten wordt. Verder is het eten overheerlijk.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Via mail kregen we door dat het 1 uur duurde tot bezorging en dat klopte exact.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten terwijl de bezorgtijd allang verstreken was. Dit vind ik zeer slecht, en zou niet zo snel weer wat bestellen bij oase.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo even het volgende . Het eten was niet lekker de friet bleek en slap de shoarma had een vreemde smaak en geur dat hebben vaker gehad . Heb de bak in de koeling gelegd en breng het naar de keuring dienst van waren om te onder zoeken groeten R Hollander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten!! Zeer slecht. Eten was koud

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koud en de pizza was slordig afgewerkt. teveel rommel erop en te vochtig

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zeker een aanrader

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk! Alleen soms wel lange bezorgtijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt wel even...maar dat ingecalculeerd. Eten is erg lekker.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de wachttijd bij jullie ontzettend lang dat is echt een verbeter punt Heb bijna 2 uur moeten wachten voor 2 pizza's

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer er achter aan moeten bellen waar de bestelling blijft duurde weer te lang dus niet meer bestellen minder ergenis.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Alleen maar positief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon viel wat tegen. Bistecca Alla Funghi smaakte uitstekend.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur besteld, om 18.55 uur zo de bestelling bezorgd worden, om 19.10 uur gebeld waar de bestelling bleef, uiteindelijk werd de bestelling om 20.05 bezorgd, vind dit echt te lang, geen excuses of niks bij bezorgen. Eten smaakt verder prima

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een pizza salami en lasagne bolognese besteld. En eerlijk gezegd vonden we beide niet echt lekker..

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed behalve de Spare ribs Die heb ik maar weg gegooid ze waren verkoold zwart ik klaag nooit maar dit was niet normaal sorry nooit mee gemaakt bij u hoop iets van u te horen

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 2 uur voordat we onze pizza kregen. In de bevestiginsmail stond de verwachte bezorgtijd op 19.15 u en de bezorger kwam om 19.40 u. Geen excuses . Dat had beter gekund.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vrij goed. Bezorging ver onder de maat. Bestelling om 16h geplaatst... pas om 1830h afgeleverd.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht 17:00 besteld 18:55 bezorgd denk de laatste keer is dat ik kaat bezorgen of het nou aan ligt dat ik via internet bestel weet ik niet

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.45 besteld op donderdag en 2 uur later bezorgd en dat terwijl we om de hoek zitten. Beetje teleurgesteld ;-)

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat met bezorgen. We moesten 2 uur en 3 kwartier wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag shoarma schotel besteld 2 uur gewacht geen salade en saus erbij en het was koud dus zeer slecht !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 16h. Zou om 17:15 h afgeleverd worden. Bestelling was er om 17:45h, jammer! Spareribs besteld. Matige kwaliteit. Aardappelschijfjes slap. Ik bestel hier niet weer, het gaat hier te vaak mis.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer slecht! ,, 1x kipshoarma met aardappelschijfjes Heb er bijna 2 uur op moeten wachten

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou on 18.20 uur bezorgd worden maar het werd 19.00 uur

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een poosje niet besteld, omdat de vorige keer een aantal keer het eten lauw was en veel te laat werd bezorgd zonder dat even aan te geven. Deze keer kregen we een mailtje dat het eten wellicht iets later bezorgd zou kunnen worden (geen probleem, dan weet je dat). Maar het was stipt op tijd en heerlijk warm! Ga zo door Oase.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten op een pizza is veel te lang, en 1 pizza was niet warm (jammer)

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft bijna 2.5 geduurd voor ons eten is bezorgd!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en lekker warm

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit was niet wat ik besteld had .ik wou een pizza zonder paprika .kreeg met . en hij was te waterig en de ui was niet goed door gebakken ..

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en elke keer zo'n 1-2u wachten. Het kan een keer gebeuren, maar dit is te vaak. Ik bestel er niet meer. Eten was ook minder goed dan eerdere keren.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten. Dit is de zoveelste keer. Maakt niet uit of het weekend of Door de week is. ElKe keer als je er achteraan belt dan gaat het toevallig net de deur uit en dan wacht je nog een half uur. Vind dit erg jammer want eten is prima. Bestel volgende keer ergens anders

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op tijd bezorgd. Je krijgt een ruime maaltijd waar je meer dan genoeg aan hebt. Heb hier vaker besteld en blijf dat ook zeker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeel slecht eerste x verkeerde bestelling werd de goede opgehaald die was dus koud opgebeld krijgen nieuwe oke prima hadden al 1.5 uur gewacht toen weer 1.5 uur wachten op de nieuwe was het de nieuwe bestelling er en nu wel warm alleen een hele andere bestelling hadden half 6 al besteld uiteindelijk was het half 9 kind van 6 die morgen naar school moet zat nog op zijn eten te wachten uiteindelijk heeft die alleen brood gehad en dus geen normaal.eten belachelijk!!!! En dan ook nog zeggen als.ik mijn geld terug wil bestel hier maar niet weer ????? Wie zijn fout was dit 2 x aan toe ????? Dacht die van jullie maar komt. Goed van ons horen jullie niets meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza, bezorging volgens opgave. Niets (negatiefs) op aan te merken.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's! Goede producten qua kwaliteit en smaak en pizza's altijd goed belegd! Top!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en de bezorging was heel goed.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer via de website besteld. En helaas net als bij de eerste keer anderhalf uur zitten wachten. Na een uur gebeld wanneer de bestelling werd geleverd, bestelling gaat met tien min. deur uit die tien min. werden een half u. Eten is wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gegeten, zoals je kunt verwachten van afhaal. Bezorging duurde wat lang, maar was volgens de aangegeven wachttijd. Eten was nog goed heet en netjes verpakt.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten haren in mijn eten brrrr Echt zitten kotsen bahhhh Viesss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima oprijd. Werd alleen gevraagd om twee euro bij te betalen door de bezorger. Omdat ik blijkbaar te ver weg woon terwijl ik hier vaker bestel. Na te zeggen dat ik niks had ging de bezorger weer weg.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed, zoals altijd. Bij het bestellen kreeg ik een mail dat er over een uur bezorgd zou worden. Zonder verder bericht duurde het ruim 1,5 uur voordat het eten werd bezorgd.

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1:45 uur op de bestelling moeten wachten

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza niet goed gebakken kan ook niet bestellen en 20 min later al in huis , geen drinken erbij terwijl wel op de site staat , sinds deze eigenaar gaat er veel mis . dus was laatste keer hier besteld

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer slecht de pizza de boven laag lag er los op bij eten had je de boven laag en dan een lege deeg piza Daniël ruynemalaan 23 8503300

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16:45 besteld, verwachte bezorg tijd: 17:50. 18:15 nog niks, gebeld met de zaak, waar mij werd verteld dat ,t nog 3 minuten duurde en het plotseling heel druk was geworden, 35 minuten later toch de bezorger bij de deur, om precies 18:50 konden we eindelijk eten. Communicatie is bij Oase nog zeker niet op orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat aan de lange kant. Erg klein bakje saus vergeleken met de Ribs en patat wat je krijgt. Verder Super lekker!

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg een mail dat het eten er rond 18.55 iur dit was dus niet het geval. Heb om 19.30 uurmaar gebeld waar de bestelling bleef. Ze vertelde me dat het eten op dat moment net naar ons toe werd gebracht. Het eten was er rond 19.50 uur en gloeiend heet. Maar de smaak was minder er zaten geen kruiden/zout op de aardappeltjes de sparerib was hier en daar aangebrand en de shoarma was te scherp. De pizza was ook niet helemaal top. Hierdoor kregen we het gevoel dat ze onze bestelling vergeten waren......

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk!!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend pizza's

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik vond de pizza de laatste 2 keer ineens niet zo lekker meer... Er zaten heel veel meelkorrels onder/aan de bodem. Dat was eerder niet zo. Vond het eerder superlekker, nu toch wat minder...

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza bestelt om 18.20 uur bezorgd pas om 20.50 uur . denk door drukte pizza was niet helemaal goed gebakken .

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging. Goed heet ook nog .

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur na verwachte tijd en de aardappelen waren slap

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe bezorger, was op tijd maar vergat het gratis blikje drinken.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het vlees was zwart

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd heel tevreden of de kwaliteit van het eten. Ook deze keer was het prima.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima, eten was erg lekker en goed warm. Was erg op tijd bezorgd.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle reactie digitaal en bezorging zelfs voor aangegeven tijd!

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling veel later bezorgd dan aangegeven via de mail. Heb zelf moeten bellen waar de bestelling bleef.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging. Klein minpuntje: helaas wordt het vakje met opmerkingen niet gelezen. Meerdere keren aangegeven dat er geen kruiden op de friet moest. Volgende keer er maar extra achteraan bellen.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slechte service hadden de helft niet eens en het eten was gewoon koud en moesten lang wachten

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is geweldig, maar we hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,bezorger was wat laat.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg beste kapsalon en ik ken m'n kapsalon!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's uitstekend zoals altijd! Wel miste knoflooksaus bij shoarma schotel welke besteld was en was blik cola bezorgd ipv cola light

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker alleen het bestellen mag wel wat sneller duurt altijd zolang bij jullie

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit van het eten heb ik geen klagen. Over de bezorging wil ik zeggen dat het de laatste keren steeds vors later komt als ik e-mail word aangegeven. En er word nog wel eens wat vergeten. Zoals de vorige keer het gratis blikje drinken en gisteravond zat er geen salade bij geen van drie maaltijden die we hadden besteld. Bellen en er op wachten had geen zin omdat dan het eten koud is tegen de tijd dat het gebracht word. Ook al een keer bij de bestelling aangegeven met 50 euro te gaan betalen, komt de bezorgen met te weinig wisselgeld aan de deur. Dit alles is van de laatste tijd. Voorheen was alles perfect.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het jammer dat Is 1,5 uur op mijn eten moet wachten.. M'n eten zou om 19:15 bezorgd worden en kreeg pas om 20:30 m'n eten.. Volgende keer betaal ik niet weer

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was half uur te laat waarschijnlijk te lang onderweg was niet warm meer. smaak was geweldig

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op zich goede eten maar moest wel aardig lang wachten en dit is niet de eerste keer heb ook wel eens mee gemaakt dat ik me eten wel hadt maar me zoontje niet dus hoefde het gelijk niet meer wandt dan zit ik te eten en 1 later pas me zoontje en normaal krijg je ook saus bij je bestelling nu ook niet erg jammer wandt vondt hem in begin juist hartstikke goed maar zie er nu wel meer van af

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Snelle bezorging, en dat op vrijdagavond!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was mooi op tijd , keurig verpakt en erg smakelijk, een klein puntje van kritiek . de aardappelschijfjes waren net als de patat en wij dachten dat het gebakken aardappels zouden zijn ,maar verder echt smakelijk allemaal

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de wisseling van eigenaar valt de service tegen. Eten is minder goed. De spareribs is er eerder op achteruit gegaan dan vooruit qua smaak. De jonge bezorgers zijn niet klantvriendelijk en lopen ongevraagd om het huis heen! En zeggen dan te kijken of er iemand thuis was terwijl ze nog niet eens aangebeld hadden!!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en snelle levering.

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging laat te wensen over bijna 1 1/2 uur gewacht voor het bezorgd werd ook na bellen nog 15 minuten gewacht , vind dit geen reclame voor een bezorg restaurant

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vrij lang bijna anderhalf uur

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten vanaf bestellen tot het bezorgd werd. Nooit weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging razendsnel en de pizza was heerlijk

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn klacht zeer goed opgelost klasse.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza voor een goede prijs en vooral ook nog gratis bezorgen ik zal het vaker bestellen prima

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, veel en snelle bezorging.????????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer echt top, snel bezorgd en ook de hoeveelheid was beter dan de laatste keer. Heerlijk gegeten!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 20 uur besteld en niet 19.35 uur. Eten goed zoals altijd.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was prima, alleen het blikje drinken hebben we niet gekregen!

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lang moeten wachten op mijn bestelling. Na de verwachtte bezorging van een uur nog eens 45 minuten moeten wachtten. Gewoonweg slecht !!

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang op het eten moeten wachten. Zeer slecht

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15 u een bestelling online geplaatst. Verwachte bezorgingstijd 18.10 u. Kon ik mee leven. Uiteindelijk 18.30 u nog geen eten gekregen, opgebeld en ze waren mijn bestelling gewoon vergeten, Dit kon nog kleine 10 min langer duren. 18.55 u nog niks gekregen, maar weer gebeld, bezorger was onderweg. 19.10 u kreeg ik eindelijk mijn eten. Ik doe de zak open, zat de helft van mijn bestelling maar erin, weer gebeld , bezorger is weer onderweg terug 19.25 u was mijn bestelling compleet binnen...2 uur en 10 min later krijg ik pas mijn bestelling, dit zal mij nooit weer overkomen, want ik bestel hier niet meer.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen de tijd van bestellen en bezorgen zat een uur. Dit vonden wij vrij lang. Volgens het mailtje zou ons eten om 19.45 uur bezorgd worden, dit werd pas iets na 20.00 uur. Mijn tip is om ervoor te zorgen dat er minder tijd tussen het bestellen en het bezorgen gaat zitten.. Eten was lekker!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig voor het geld , telefoon er op gegooid maar wel weer terug gebeld .

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ruim 1,5 uur gewacht op 1 portie spareribs. Daarnaast werd op de site aangegeven dat er wen blikje frisdrank bij zat. Deze heb ik niet gehad.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lekker weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op de pizza ligt er te los op, en te vet

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was te koud, de dubbelgeslagen pizza was goed van temp

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Knoflooksaus ontbrak. Ben geen van vlees op de aardappelen leggen, wordt zompig en slof.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oase is er echt op vooruit gegaan !! het eten was super !!

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de pizza weer heerlijk!!

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekkere pizza

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de smaak was niet wat we gewend zijn volgens ons zaten er meer soorten vlees in de shoarma .ook waren we de hele nacht in de diaree niet leuk hoor hoop dat het de volgende keer beter smaakt en een soort vlees niet wat wij op 09-05-2016 hebben gehad .

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagde knoflooksaus ontbrak. Pizza mag minder soppig. Wel royaal belegd.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur moeten wachten voor bezorgd werd. En dat gebeurd de laatste tijd wel vaker...erg jammer

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwart over 5 besteld, zou er om kwart over 6 zijn. Om 7 uur nog niks dus er maar achteraangebeld.... vervolgens een heel onvriedelijke vrouw aan de telefoon! Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd, dus hier bestel ik nooit meer wat!

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en kwalitatieve pizza's. Vriendelijk personeel zowel bij telefonisch bestellen als het bezorgen. van de gerechten.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima kwaliteit. Helaas was de pizza dit keer niet heel warm.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw, bezorger kon het adres niet vinden.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, besteld om 18:00 en na een uur maar eens gebeld waar het bleef. Zou binnen een kwartier geleverd worden, om 19:30 nog niets in huis en nog maar eens gebeld. Net onderweg werd er gemeld, uiteindelijk na 1:45uur de bestelling ontvangen.. Helaas was ook de pizza zelf hard en smaakloos, de shoarma was redelijk. Voor ons geen Oase weer!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het druk was de 27e.. Maar 2 uur wachten op je eten.. En tot 2 x toe iets worden beloofd wat niet word nagekomen.. (Tussen 15 en 20 min zal uw eten bezorgd worden) dat vind ik echt slechte service. Ben veel beter van jullie gewend..

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou het is niet de eerste keer dat de bezorging te laat was nu maar 25 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had bij bestelling aangegeven niet eerder dan 17,45 en ze waren er om 17,10 dit is de 2e keer al aviswat@home.nl 0508503300

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd tussen het bestellen en bezorgen was 2 1/2 uur, is niet de eerste keer dat dit gebeurde, :-( :-(

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het heeft heerlijk gesmaakt top

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, elke keer weer!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur, maar ik kreeg geen uiensaus, die wel op de bon stond vermeld, jammer

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 3 kwartier te laat bezorgd en bovendien ook de verkeerde bestelling.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk daarom bestellen wij bij jullie soms twee keer per week lekker is het ga zo door

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en zelfs een keer op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen kregen we een royale hoeveelheid aardappelschijfjes, nu hadden we een mini-zakje. Iets minder oke, maar dit was wel erg weinig! Verder was het weer prima

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs droog en smaakloos niet goed gemarineerd aardappels heel erg veel kruiden er op ben ik niet gewend van oaze verandering van eigenaar geen verbetering

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle en vriendelijke bezorging. Eten super lekker met verse ingredienten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opzich prima alleen de wachttijd van de vorige keren waren veel korter . Maar verder super !!

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis blikje drinken zat er niet bij helaas!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten en dit is niet de eerste keer, nu wel de laatste .

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan twee uur gewacht voordat mijn eten werd bezorgd (met als opdracht zo snel mogelijk). Toen het er eenmaal was was het eten koud. De patat was veel te zout.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch een snelle bezorging . Wij zijn zeer tevreden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van het eten top! bezorging niet, bijna 2 uur wachten is veel te lang.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker Alleen 75 minuten moeten wachten Vind ik eigenlijk te lang

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeft zo als gewoonlijk heerlijk gesmaakt dank u

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer dan twee uur voordat mijn bestelling werd bezorgd en dat is geen uitzondering maar eerder regel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oase is een vaste klant kwijt. Sinds 3 jaar bestelden wij hier eens per week. De laatste 2/3 maanden is de kwaliteit erg hard achteruit gegaan. Ook de bezorging is steeds trager geworden. Meermaals oase nog een kans gegeven. Vandaag de laatste keer. Het eten was koud, te zout en niet smaakvol. Daarnaast weer te laat.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is als vanouds lekker. De bezorging was waardeloos, heb twee uur op mn eten moeten wachten vindt ik veel te lang

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd 17:45 en heerl

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur later bezorgd. Twee keer gebeld, heb het idee dat ze het niet in de gaten hebben dat er online besteld wordt

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Beide keren enorm lang moeten wachten op bezorging. Meer dan anderhalf uur. Tussentijds gebeld, bezorger was onderweg. Na het bellen, nog 20 minuten moeten wachten. Dit had binnen 10 min. kunnen gebeuren. Eten was lauw. Heb telefonisch mijn onvrede geuit. Ik kreeg het gevoel dat ik niet serieus werd genomen. Dit was de laatste keer!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs mogen wel wat pittiger, de rest oké

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en wederom hele goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over kwaliteit van het eten wat wij besteld hebben . Ik vind dat de bezorging van de bestelling snel en door een vriendelijke man was . Complimenten !!

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prettig geregeld ,en keurig bezorgd

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten mooi op tijd gratis knoflooksaus hoort wel bij shoarma vind ik..

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorging Prima kwaliteit j

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant. Echter de laatste 4x is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Van veel te laat bezorgen tot koud eten. Wij gaan op zoek naar een ander.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voordat ons eten werd bezorgd! Dit vond ik wel erg lang. Het eten verder was wel goed!

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur gewacht te hebben op het eten, hebben we gebeld om te vragen waar het blijft. Antwoord was nog een kwartiertje... Na 3 kwartier was het er nog niet, dus weer gebeld. Eten is onderweg! Klopt, binnen 5 minuten stonden ze voor de deur, met achteraf koude eten. Dit was een flinke domper...

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd perfect , deze keer alleen wel erg veel saus bij mijn penne.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 1745h er zijn. 2 maal contact gehad. Bestelling was er pas om 19h. Wel met een extra broodje maar toch... We geven ze nog 1 kans anders toch naar de concurrent.

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we zijn zeer tevreden over de maaltijden en de bezorging. vriendelijk personeel en goede kwaliteit

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en 10 min moeten wachten op de bestelling. Geen bericht dat er vertraging is. En dan zijn de spareribs ook nog eens koud. Geen excuses en geen korting echt een slechte zaak

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was snel en vriendelijk. De kwaliteit van het eten viel tegen.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super goed!! Altijd heel snel.. maar de kwaliteit van het eten wordt minder.. eerder waren de spareribs super lekker en zou ik het iedereen aanraden... maar de laatste paar keer waren ze super scherp en aangebrand..

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 75 minuten moeten wachten, eten was lauw. Ben ik anders gewend van Oase. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten je moet alleen wel geduld hebben bezorgen duurt erg lang

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel spareribs met friet en krijg aardappelen. ende ribs waren ook nog eens niet goed gebakken ze waren taai en niet van de bot af te krijgen nog nooit zo van u gehad en ze waren ook niet zo donker gebakken jammer .groetjes

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeker voor herhaling vatbaar

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was hartstikke goed, alleen een bezorgtijd van bijna 2 uur is veel te lang. Als het zo lang duurt is een SMS of berichtje een kleine moeite maar wel zo prettig voor de klant

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was vreselijk druk waardoor we op kerstavond best heel lang moesten wachten op ons eten... echter daar in tegen werden we netjes opgebeld is het naar tevreden opgelost en hebben we heerlijk gegeten.. Top. we bestellen binnenkort graag weer. eigenlijk was alles lekker maar die calzone pizza met vis.... als een engeltje..

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaire ribs waren erg lekker Pizza voor de kids was ????Top

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel vet en niet helemaal warm meer....

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2uur wachten op bestelling is erg lang

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na iets meer dan een uur telefonisch contact opgenomen als er misschien iets fout was gegaan met de online bestelling. Krijg je de vraag van wat het adres is, daarna wat je besteld hebt. Uit eindelijk krijg je de bestelling bijna 2 uur na het bestellen afgeleverd. Terwijl ik had aangegeven dat het zo snel mogelijk geleverd mag worden.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden online besteld en hierbij gevraagd of de bestelling om 19:45 bezorgd kon worden. Dit was ruim een uur na het plaatsen van de bestelling. Om 20:00 was de bestelling nog niet bezorgd, we belden erachteraan en de bestelling zou over een kwartiertje wel bezorgd worden, want de bezorger was nog niet terug. Geen excuses verder. Om 20:20 was de bestelling er nog niet, weer bellen, en vragen waarom het zo lang duurde. Het antwoord was dat 'het een beetje druk was vanavond'. Weer geen excuses. Uiteindelijk kregen we drie kwartier later onze bestelling. Gelukkig was het eten nog wel warm, maar het was niet bijzonder lekker, gewoon prima maar verder niet. Volgende keer maar weer naar Pizzaria Italia!

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 2 uur te moeten wachten en ook nog vol te betalen vond ik niet netjes! Ondanks dit probleempje vond ik het eten wel gewoon lekker. Neem het mee voor de volgende keer!

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie en snelle bezorging nooit problemen mee met hun bezorging en ook klant vriendelijk

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren we deze keer minder tevreden. Wat aan de koude kant en erg zout. We hebben wel eens vaker besteld bij Oase, maar de twijfel is ontstaan om nog eens te bestellen. Dus toch teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende porties snel thuis bezorgd Door een vriendelijke man . Kortom zeer voor herhaling vatbaar ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en in 20 min bezorgd dik tevreden

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Vlees is lekker gekruid en lekker gegrild. salade en saus is goed.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellingen komen altijd op tijd en het eten is goed

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had ons eten besteld via internet er werd een tijd gevraagt wanneer het bezorgt moest worden wij hadden gevraagt 18.15 uur wij kregen het om 17.45 mooi zou je zeggen nee niet dus want nu kwam mijn zoon thuis uit het werk en had koude aardappeltjes we bestelde dat de aardappeltjes apart moesten en vervolgens zaten ze nog onder de sparribs we bestelde een zakje extra aardappels die er niet bij waren maar werden wel later bezorgt de eerste aardappels waren grotendeels niet gaar dit is ons al eens eerder gebeurd en dachten nou we bestellen niks meer daar na een hele lange tijd dachten we nou kom op we proberen het weer en vervolgens gebeurd je dit dan weer snap het niet want in het begin was dit een hele goede zaak maar wij vinden als je eten besteld en er word gevraagt tijd en bij opmerkingen zet je daar neer wat je wilt als dit niet word uitgevoerd geen goede zaak meer en nu mijn kind koude aardappeltjes en shoarma nee vind dit absoluut niet kunnen sorry

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was enige tijd geleden veel beter als nu.. De wachttijd is ontzettend lang, en dan normaal gesproken krijg je een goeie portie waarvoor je betaald maar laatste keren krijg ik ergggg wenig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heet maar warm

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna anderhalf uur wachten heb ik gebeld, ik kreeg als antwoord dat ze nu aan mijn bestelling gingen beginnen. Ik bestelde hier zeker 1x per 2 weken, nu dus nooit meer !!!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevalt altijd prima

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk & snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1.5 uur moeten wachten op mijn eten. Heb ze gebeld na 1 uur waar mijn eten bleef. Het is druk werd er gezegd. Het is er met 20 min.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de site, rond 1645. Wij wouden graag rond 1745 de bestelling laten bezorgen ivm plannen. Echter ging om 17:00 de deurbel en stond de bezorger al voor de deur... 45 min eerder dan gepland. Gelukkig waren we net thuis, maar hadden het toch echt liever iets later gehad. Maar oase kennende was het met de goeie bedoelingen, en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken nooit klachten. Na een uur nog geen deurbel maar even gebeld of het nog lang duurde. Bezorger was onderweg. Pizza was goed belegd wel wat veel ui dit keer naar mijn mening, maar helaas zo lauw dat het na 3 stukken echt al te koud was om te eten... Heel erg jammer, ben beter gewend

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vreemd dat als je besteld en via ideal betaald extra kosten erover heen komen. Het lijkt me dat jullie de bezorgers met zo min mogelijk contant willen laten rond lopen.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis cola waren ze vergeten verder waren de pizza´s lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel aangebrande stukken eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed van smaak maar niet erg warm. De kipschotel was niet hetgene wat we besteld hadden, en meer dan een uur moeten wachten.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo goed als koud en bijna twee uur later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; goed en lekker!

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed. Bezorging duurt wel erg lang. Bestellen via de site; staan veel dingen niet op. Je moet dan bij de deur alsnog contant geld betalen. Ook als je via ideal betaald. Dat is heel onpraktisch!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, goede prijs/kwaliteit, doordeweeks binnen 20min al bezorgd! Top!

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg laat. Dit zijn we niet gewend. Eerst gebeld na een 1 uur en vervolgens duurde het nog 3 kwartier....

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Op tijd bezorgd. Het beloofde blikje gratis cola hebben we helaas niet gevonden.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kan soms lang duren.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snelle bezorging en het eten is goed.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk die schotel bestel in vervolg bij u en niet waar ik anders bestel groetjes r Hollander

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer wachten (een uur) , maar ontzettend lekker en meer dan genoeg. Voor ons een feestmaaltijd.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma uitstekend, broodje aangebrand. Gwen sambalsaus?

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een vervoers probleem was niet alleen het eten laat maar ook de aardappel schijfjes en de patat koud en slap , het is wel de eerste keer dat ik dit mee maak

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en lauw gekruid. Bestelling werdt na bijna 2 uur pas geleverd honger was al bijna over. Bezorger zelf was wel een erg vriendelijke man.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten is altijd lekker en goed bezogd groetje

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat vond ik te gekruid vlees wat tehard of wel aan iets aan gebrand en teveel gesmolten kaas er over. ben er zelf beeste misselijk van geworden

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur voordat de bestelling en de spareribs waren een beetje aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw, niet echt warm. De bezorgtijd zou zijn 17.45, uur maar om 17.15 uur stond de bezorger al voor de deur. De pizza maar in de magnetron gedaan. Al met al geen succes.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit pizza's

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzeria oase heeft een geweldig lekkere producten van zeer goede kwaliteit.